Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Slapianka man yra tik iš bėdos valgomas daiktas. Ir mišraines ja negadinu

Atsakyti

Aš negadinu.aš skaninu ir man taip patinka ir visi sako,kad reik,kad skaniau.nu išskyrus vegetarę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 lapkričio 2020 - 19:18

Ne ne, jokių dešrų į baltą mišrainę nereikia, nes ją valgau su kokia skania rūkyta mėsyte ar vyniotiniu. Ryt net į turgų važiuosiu ta proga kokio kumpelio prie mišrainės 😊

Atsakyti

Baltos mišrainės nereik gadint niekuo.reik prisikraut sriubos bliūdą ir kabint dideliu šaukštu ir skaityt sm.

Manau čia yra  gyvenimo skonis.😋

Atsakyti

Baltos mišrainės nereik gadint niekuo.reik prisikraut sriubos bliūdą ir kabint dideliu šaukštu ir skaityt sm.

Manau čia yra  gyvenimo skonis.😋

Man tai čia šventinis maistas, tai man reikia gražios lėkštės, skanios mėsytės šalia, net staltiesė nepamaišytų 😆

O prieš miegą paslapčia atsidarius šaldytuvą galima dar su šaukštu pakabliuot ir iš bendro puodo 🤭🤭🤭 kai niekas nemato 😆

Atsakyti

Ir ji turi but butinai salta, tiesiai is saldytuvo. 

Atsakyti

LavinaX, 20 Lap 2020 - 19:43, parašė: Man tai čia šventinis maistas, tai man reikia gražios lėkštės, skanios mėsytės šalia, net staltiesė nepamaišytų 😆 O prieš miegą paslapčia atsidarius šaldytuvą galima dar su šaukštu pakabliuot ir iš bendro puodo 🤭🤭🤭 kai niekas nemato 😆

Svarbu turinys ,o ne forma.bent šitoj vietoj.😁Aš dabar picą valgau.vegetarė kepė,irgi nieko.bet ne tas ne tas...

Atsakyti

uzknisot... gal ir man tos misraines ryt pasipjaustyt?  :hmm:​ 

Atsakyti

Pas mus tai migdymo laikas, gerai, kad šiandien bent .mb namuose, tai jis vargsta. Aš įsipyliau taurę vyno, tik jaučiu griūsiu miegot tuoj, jei su vaiku viskas pavyks, nėra jėgų nieko daryt jau.

O ryt valgysim mišrainę  :D​ 

Atsakyti

neisivaizduoju, kaip uzmigsiu, tris valandas diena pramiegojus... sakes bus. 

Atsakyti

neisivaizduoju, kaip uzmigsiu, tris valandas diena pramiegojus... sakes bus. 

Oho, neblogai taip numigai, ne pusvalanduką 😅

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 11 20, 19:47)
<p>Ir ji turi but butinai salta, tiesiai is saldytuvo. </p>

O tai kaip cia tada su tradicija sedet prie padengto stalo nuo 6 iki kito ryto su bliudu misraines ir dar tas paprotys - kai uzmiegama snukiu i misraines bliuda. Kazkaip cia kertasi san epid ir tautu folkloras.
Atsakyti