Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ką žinau,apdraskys baldus,grindis gal
Nieko jie neapdrasko, jei yra suauge. Drasko mazi suniukai, kol uzauga.

Jei suniui virs metu, tai drasiai nuomuociau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 lapkričio 2020 - 18:12

tai ir negyveni, nes turi salygas geriau gyventi. Bet yra kas turi tenkintis tuo, ka gali. 

Bet tada geriau bendrabutyje. Nes bent tas kambario plotas nenaudojamas voniai, virtuvei. Daugiau erdvės buvimui

Atsakyti

Nieko jie neapdrasko, jei yra suauge. Drasko mazi suniukai, kol uzauga. 

Baik tu juokus. Jau mano mikro šuo tiek sugadina visko, kad tokio nuomininko tikrai nenorėčiau 🤣

Atsakyti

nu neee, jokiu budu. Nafik. Geriau atskirame mazame butelyje. 

Bet tada geriau bendrabutyje. Nes bent tas kambario plotas nenaudojamas voniai, virtuvei. Daugiau erdvės buvimui

u

Atsakyti

marco'polo, 27 Lap 2020 - 18:11, parašė: Na šitą jie tikrai moka :) Intemora, kaip tavo kašarai?
Gerai..tik ponas šnarpščius kankina sorentą.🙈 Tipo žaidžia,bet persistengia -užvaiko.
Atsakyti

Baik tu juokus. Jau mano mikro šuo tiek sugadina visko, kad tokio nuomininko tikrai nenorėčiau 🤣

:blink:

Kiek turejau sunu, kiek mama turejo, nicnieko nesugadino. Niekad neimdavom mazu. 

Atsakyti

Va katinai, tai jooo.. isivaizduoju, kaio Intemoros naujas kampas atrodys po metu...  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O kam to steampunk per korone? 

Gimtadienis tik pavasarį planuojamas, organizatorė tikisi, kad jau bus galima 🙄 na o jei ne, sakė nukels vasarai. 

Tai pradėjau žiūrinėt, nes kai pasilieku paskutinei minutei nieko nerandu ir būna blogai 😁

Atsakyti

:blink:

Kiek turejau sunu, kiek mama turejo, nicnieko nesugadino. Niekad neimdavom mazu. 

Nu stebuklai tuomet. Nes kiek aš turėjau, tai visi ka nors sugadindavo. Apie kates tai iš vis tyliu. Nudekoruodavo viską 

Kiek turiu pažįstamu su gyvūnais, visur tas pats.

Tiesiog kai augini gyvūną savo, nekreipi dėmesio, nes geri dalykai nusveria tuos nuostolius. 

Atsakyti

Nu ką katinas ar katė Tik lovą suvaryt gali.

Nuomočiau žmogui su kate. 

Atsakyti

Nu ką katinas ar katė Tik lovą suvaryt gali.

Nuomočiau žmogui su kate. 

Sienas patvarko, užuolaidas, apmyza laminata, sudrasko gobelenus

Atsakyti
kas tas steampunk?
Atsakyti