Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Stimpankas – vienas iš fantastikos žanrų, kurio veiksmas vyksta anachronistinėje Viktorijos epochoje arba alternatyvioje jos versijoje.

seli. Tikrai nesam dideli balių mėgėjai. Dažnai jei būna tematinis, kur reikia kostiumų, randu priežasčių nedalyvaut, nes nervina mane tie maskaradai. Ir pinigų gaila, todėl reiks eit per humanas. 

bet šį kartą jau negražu būtų išsisukt, jau ir taip du metai nebuvau sesės gimtadieny...tai va ruošiuos iš anksto.

čia Kristij keli pvz aprangos moterims 

Priedas  images (1).jpeg   8,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aaaaa, seses, tai butinai. Maniau, kad jus baliu su visais organizatoriais kelsit. 

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 11 27, 19:05)
<p><span>Stimpankas – vienas iš fantastikos žanrų, kurio veiksmas vyksta anachronistinėje Viktorijos epochoje arba alternatyvioje jos versijoje.</span></p>
<p> </p>
<p><span>seli. Tikrai nesam dideli balių mėgėjai. Dažnai jei būna tematinis, kur reikia kostiumų, randu priežasčių nedalyvaut, nes nervina mane tie maskaradai. Ir pinigų gaila, todėl reiks eit per humanas. </span></p>
<p><span>bet šį kartą jau negražu būtų išsisukt, jau ir taip du metai nebuvau sesės gimtadieny...tai va ruošiuos iš anksto.</span></p>
<p> </p>
<p><span>čia Kristij keli pvz aprangos moterims </span></p>
<p> </p>
<p>Priedas  images (1).jpeg   8,78KB   0 Parsiųsta kartų</p>

omg..kas cia per pavadinimai..steampunk biggrin.gif
Atsakyti

Mano katins nėr jokio baldo sugadinęs, ką čia šnekat. Nors, manau, kad jis buvo išauklėtas a.a. mano šuns. Dabar jau abu amžiną atilsį. ..

Atsakyti
mano katinas irgi baldu nera sugadines..uztat sienos ir duru remai ojoj kaip nukentejo biggrin.gif
Atsakyti

Aaaaa, seses, tai butinai. Maniau, kad jus baliu su visais organizatoriais kelsit. 

Oj ne 😅 mane tai erzina tokie dalykai, nes nu aš nemėgstu išvis tų balių, o jei dar reikia kažkokios spec aprangos tai man čia visai katorga. Nu bet jau reikia, negražu nedalyvaut :) o pas ją jau daug metų tie teminiai gimtadieniai.

Atsakyti

Sesė kokia punk :rolleyes: 

Siaip jauc smagu gal kas megsta tokias linksmybes.

Atsakyti

Sesė kokia punk :rolleyes:  Siaip jauc smagu gal kas megsta tokias linksmybes.

Ji tokia įdomi, komunikabili, turi daug draugų, norinti viską išbandyti, nuo tapymo iki šokimo su virve, lenktynių ir t.t. Nu tokia gryn mano priešingybė 😁

Ir dar mėgsta varžytis ir aišku visur turi būt pirma. Tai tie visi teminiai vakarėliai man atrodo yra jai dar viena vieta, kur gali būt pirma. Nes gali sau leist susipirkt aprangą, pasidaryt šukuosenas, makiažus. Na ir tegul, jei žmogui tas teikia malonumą 😊

Atsakyti

Nu lyg normalus žmogus nori nuomotis

Atsakyti

Kai buvau studentė nuomavomės su draugu 21 kv butuką. Buvo naujai remontas padarytas. Viskas ko reikia buvo, bet faktas, kad ištiesus sofą kojos jau beveik po virtuviniu stalu būdavo 😆 bet tuo metu labai džiaugėmės tuo butuku, nes visas toks švarus, nauji baldai, po studentų bendrabučio buvo kaip rūmai 🤣

Atsakyti

Nu lyg normalus žmogus nori nuomotis

nepersokus griovio nesakyk op. 

Tai anie nenormalus buvo? 

Atsakyti

nepersokus griovio nesakyk op. 

Tai anie nenormalus buvo? 

Buvo pora normalių merginų  bet permažai pasirodė vietos joms. 

Atsakyti