Pinotija, 28 Lap 2020 - 13:03, parašė: Morka senio negražiNu tai ta iš rūsio.😁

Prozit .
Pinot atsipalaiduok,nei ramybes nei stabilumo (tai ne visai tikslus zodis, daugiau gal expromtas)tau artimiausiu laiku horoskopas nezada.
Prozit .
Pinot atsipalaiduok,nei ramybes nei stabilumo (tai ne visai tikslus zodis, daugiau gal expromtas)tau artimiausiu laiku horoskopas nezada.
aš ir pati žinau, kad pas mane juodas mėnulis iki sekančios vasaros.
Nu tai ta iš rūsio.😁
Ai, nu va koks panaudojimas. Bent nebaigs pūti grynam ore. Paskui kokie zuikiai sugrauš.
Nusipirkau Šiaulių Norfoj dvi gėles nemažas. Iki triobos dar100 km, ale bent patenkinta.
Patikrinau, kas su kaukėm. Mb tikrai, anas-ne. kai pavasarį buvo vos 20 atvejų, kurjeris atvežęs prekę, palikdavo prie durų, Dabar su tokiu skaičium kaip JAV, visiems px. Ėjau sakyt, bet jau išsiruošė, vyksta kažkokie išlydėjimo veiksmai.
Patikrinau, kas su kaukėm. Mb tikrai, anas-ne. kai pavasarį buvo vos 20 atvejų, kurjeris atvežęs prekę, palikdavo prie durų, Dabar su tokiu skaičium kaip JAV, visiems px. Ėjau sakyt, bet jau išsiruošė, vyksta kažkokie išlydėjimo veiksmai.
Tai jau prakenkėm JAV. 8 vieta pasauly buvo vakar ar užvakar.
Tai jau tokiam dvare ner kur pasikavot nuo nekauketo diedo? Visai tu, Pinot, be nuovokos
Mane tai negandos uzpuole.. kotletukai su bulviu kose ir burokeliais. Kuriuos teks pagamint.. kai pagalvoju apie savo ranka tam farse tai norisi kaldra uzsiklot ir apsiskelbt, kad man turbut korona
Tai jau tokiam dvare ner kur pasikavot nuo nekauketo diedo? Visai tu, Pinot, be nuovokos
Nei dvaras, nei be nuovokos..
Sėdėjau miegamajame užsidarius prie kompo ir siutau... Girdėjau daug bereikalingo plepėjimo. Išsisakiau, išpurškiau viską dezinfekantais ir išvėdinau. Tai mb sako, žinai ką, gerą santechniką šiais laikais "gauti" yra tas pats kas išlošti milijoną. Todėl jis jam apie kaukę nei necyptelėjo, kad tik anas dar ateitų ir darbus užbaigtų.
bet man dabar galvą skauda ir streso lygis iki 85 pakilo.
Mane tai negandos uzpuole.. kotletukai su bulviu kose ir burokeliais. Kuriuos teks pagamint.. kai pagalvoju apie savo ranka tam farse tai norisi kaldra uzsiklot ir apsiskelbt, kad man turbut korona
O kas tave verčia?
O kas tave verčia?
sazine... sunus grizes