Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

LavinaX, 01 Bal 2020 - 15:40, parašė: Tai dirbat? Intemora, vedi pamokas online?
Dar ne.kitą savaitę startuosiu.tik dabar atsilaisvinau šiaip.daug reikalų,net galva ūžia..kaip surūgėlė sutarkavo bulves kugeliui,tai kol atailaisvinau.tai pajuodo.gal kokias tris valandas iš vis atsitraukt nuo kompo negalėjau.ai,online klasės valandėlė buvo.
Atsakyti

Damusiau 3 sezono serijas, kiek buvo isversta. Siandien nesinorejo kalbetis forume kazkodel..

Atsakyti

Tai  ką veikiat?

Aš žiūriu viešbutį su subtitrais, nervuoja kaip  išversta. Ar nėra kur versijos su įgarsinimu?

Vienas pavyzdys: markizės ir daktaro pokalbis: markizė klausia "tylėsit dėl konfidencialumo", anas atsako "ne, dėl registro". Kokio registro, kai tikrovėj  sako "Hipokrato priesaikos". Ir t.t. :)​ 

Atsakyti

As ispaniskai nesuprantu, tai nesigilinu.

Atsakyti

As ispaniskai nesuprantu, tai nesigilinu.

tai aš irgi, galima sakyti, nesuprantu, kai jie taip greitai "taratorina". Bet buvo pora frazių, kur supratau neatitikimą.

Atsakyti

AŠ tai laukiu rytojaus.maloniausia dienos akimirka tai pasiimt kokią bulkutę.dideli puodą kavos ir eit ant kelmo kieme pasedėt.to laukiu jau nuo pietų. Šiandien kažkokia sunki ir prislėgta diena buvo.dar į pardę važiavom,durnas jausmas, ten daba kaip minu lauke.pamatai žmogų ir trauktis norisi.su ta kauke oro trūksta. net pasivaikščiot nebuvom, šiurpu kažkaip lauke.oras labai  blogas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 balandžio 2020 - 22:00

AŠ tai laukiu rytojaus.maloniausia dienos akimirka tai pasiimt kokią bulkutę.dideli puodą kavos ir eit ant kelmo kieme pasedėt.to laukiu jau nuo pietų. Šiandien kažkokia sunki ir prislėgta diena buvo.dar į pardę važiavom,durnas jausmas, ten daba kaip minu lauke.pamatai žmogų ir trauktis norisi.su ta kauke oro trūksta. net pasivaikščiot nebuvom, šiurpu kažkaip lauke.oras labai  blogas.

Diena dienai nelygi. Vieną - geriau, kitą- blogiau. Man tai tokiomis bangomis.

Užsikabliavau su tuo serialu, jau 5 seriją baigiu žiūrėt. Aktorius labai gražus,  ir kitas- iš Velvet.

Atsakyti

Diena dienai nelygi. Vieną - geriau, kitą- blogiau. Man tai tokiomis bangomis.

Užsikabliavau su tuo serialu, jau 5 seriją baigiu žiūrėt. Aktorius labai gražus,  ir kitas- iš Velvet.

Man pagrindiniai aktoriai abu yra nerealiai grazus.

Atsakyti
Laba diena, seniai nebuvau..tai matau visos bendrai kazkoki seriala ziurit smile.gif
Atsakyti

Cia mudvi su Pinot Ispudingas viesbutis ziurim. 

Atsakyti
Sveikos, draugė su trečioke daro užduotis, keikiasi iki negaliu, niekaip dalybos šonu neišaiškina, sakė nieko neaiškina mokytoja, uždavė ir tiek, tai nesuprantu už ką jiems algas mokės, jei tėvai vietoj jų dirbs.
Kažkada buvo nuoroda įkelta į Parazitas, gal turite?
Atsakyti

Nežinau.prašom nestumt čia ant mokytojų.ir taip stogą rauna. Už gražias akis, aišku moka.😡

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 balandžio 2020 - 10:09