LavinaX, 01 Bal 2020 - 15:40, parašė: Tai dirbat? Intemora, vedi pamokas online?Dar ne.kitą savaitę startuosiu.tik dabar atsilaisvinau šiaip.daug reikalų,net galva ūžia..kaip surūgėlė sutarkavo bulves kugeliui,tai kol atailaisvinau.tai pajuodo.gal kokias tris valandas iš vis atsitraukt nuo kompo negalėjau.ai,online klasės valandėlė buvo.
Damusiau 3 sezono serijas, kiek buvo isversta. Siandien nesinorejo kalbetis forume kazkodel..
Tai ką veikiat?
Aš žiūriu viešbutį su subtitrais, nervuoja kaip išversta. Ar nėra kur versijos su įgarsinimu?
Vienas pavyzdys: markizės ir daktaro pokalbis: markizė klausia "tylėsit dėl konfidencialumo", anas atsako "ne, dėl registro". Kokio registro, kai tikrovėj sako "Hipokrato priesaikos". Ir t.t.
As ispaniskai nesuprantu, tai nesigilinu.
As ispaniskai nesuprantu, tai nesigilinu.
tai aš irgi, galima sakyti, nesuprantu, kai jie taip greitai "taratorina". Bet buvo pora frazių, kur supratau neatitikimą.
AŠ tai laukiu rytojaus.maloniausia dienos akimirka tai pasiimt kokią bulkutę.dideli puodą kavos ir eit ant kelmo kieme pasedėt.to laukiu jau nuo pietų. Šiandien kažkokia sunki ir prislėgta diena buvo.dar į pardę važiavom,durnas jausmas, ten daba kaip minu lauke.pamatai žmogų ir trauktis norisi.su ta kauke oro trūksta. net pasivaikščiot nebuvom, šiurpu kažkaip lauke.oras labai blogas.
AŠ tai laukiu rytojaus.maloniausia dienos akimirka tai pasiimt kokią bulkutę.dideli puodą kavos ir eit ant kelmo kieme pasedėt.to laukiu jau nuo pietų. Šiandien kažkokia sunki ir prislėgta diena buvo.dar į pardę važiavom,durnas jausmas, ten daba kaip minu lauke.pamatai žmogų ir trauktis norisi.su ta kauke oro trūksta. net pasivaikščiot nebuvom, šiurpu kažkaip lauke.oras labai blogas.
Diena dienai nelygi. Vieną - geriau, kitą- blogiau. Man tai tokiomis bangomis.
Užsikabliavau su tuo serialu, jau 5 seriją baigiu žiūrėt. Aktorius labai gražus, ir kitas- iš Velvet.
Diena dienai nelygi. Vieną - geriau, kitą- blogiau. Man tai tokiomis bangomis.
Užsikabliavau su tuo serialu, jau 5 seriją baigiu žiūrėt. Aktorius labai gražus, ir kitas- iš Velvet.
Man pagrindiniai aktoriai abu yra nerealiai grazus.
Cia mudvi su Pinot Ispudingas viesbutis ziurim.
Kažkada buvo nuoroda įkelta į Parazitas, gal turite?
Nežinau.prašom nestumt čia ant mokytojų.ir taip stogą rauna. Už gražias akis, aišku moka.😡