Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia mudvi su Pinot Ispudingas viesbutis ziurim. 

Pabaigus reikalus, eisiu toliau žiūrėt. Nes nepadarius, galiu ir nepadaryt, nes žiūrisi be pertraukos.  :) 

Bet ****, kaip nemiga kamuoja. Neužmiegu iki 2-3 geriausiu atveju. Vakar net pagalbinę priemonę ėmiau, nepadėjo. Man taip pirmą kartą gyvenime.

Atsakyti

Intemora,as stengiuos i tuos atvaziuojancius turgelius varyt chopintis. Jaukiau negu pardese ir maistai geri.

Nustebino: dezinfrkatoriai irengti name prie lauko duru :)

Atsakyti

Nu laba diena.kol visus turgus apeisi ,tai irgi ne kažką.tai vienam mėsą,kitam daržoves,o kur visokie pienai ir tt.

Mes Netflikso serialus valgom.Dabar apie Izraelio šnipą,nusiųstą į Egiptą.Boratas pagrindiniam vaidmwny.

Atsakyti

Neisivaizduoju, kaip galima nemoket paaiskint dalybos kampu..

tie mokytojai, pasirodo, tikri stebukladariai :P

Dar tegul ji isivaizduoja, kad salia jos vaiko dar 25 sedi. Arba kaip sovietmeciu arti 40. :lol:​ 

Atsakyti

Pabaigus reikalus, eisiu toliau žiūrėt. Nes nepadarius, galiu ir nepadaryt, nes žiūrisi be pertraukos.  :)

Bet ****, kaip nemiga kamuoja. Neužmiegu iki 2-3 geriausiu atveju. Vakar net pagalbinę priemonę ėmiau, nepadėjo. Man taip pirmą kartą gyvenime.

Nu, tie serialai, kaip siemkes.Man dabar jau tik  1 serija per diena isvercia, tai apsispakajinsiu.

Dirbu sian nuo  ryto stropiai.. 

Atsakyti

Šiaip tai mes dar ir su drakoniuku mokomės virtualiai ir nieko,gyvenam kažkaip...

Atsakyti

o ne todel, kad ryte issimiegi ilgiau?

As irgi veliau uzmiegu, bet tai naturalu. 

Atsakyti

o ne todel, kad ryte issimiegi ilgiau?

As irgi veliau uzmiegu, bet tai naturalu. 

ne,  ryte gal tik truputį ilgiau, pradžioj karantino, bet jau naktį tai .... Tiesiog nenoriu miego ir tiek, vartausi po kelias val., nusibosta, nežinau, ką daryt, tab. paimu, neveikia. Prasimalu iki ryto, kažkiek pamiegu, kai jau reikia keltis. O galva durna, sunki. Iki kavos.  Dieną nebūnu mieguista, o užsukta kaip bitė nuolat.

Šiandien daug darbų padariau. Pas mus trys kabinetai namie dirba. :)​ 

Atsakyti

Pas mus 2 kabinetai. Uzsidarom abu duris, bet vistiek viens kita girdim :D​ 

Atsakyti

Pas mus 2 kabinetai. Uzsidarom abu duris, bet vistiek viens kita girdim :D​ 

Mano vienas kabinetas tylus, nes dirba su brėžiniais, kitas- nuolat rėkiantis. Mano kabinetas nuolat besinervuojantis ir einantis raminti antro kabineto. :) 

Šiandien tik dabar darbus baigiau, tai  dar nieko atrodo nevalgiau ir serialo nežiūrėjau. :blink:​  Nors vieną seriją pažėt norėčiau.

Atsakyti

Laba vakarėlį.

Mane tai neramina, kad jau kalba apie karantino švelninimą. Kažkaip ryškiai per anksti atrodo  :hmm:  :unsure:  aišku dar tik šnekos, bet dėl ekonomikos nenustebčiau, kad nugalėtų pinigai, o ne sveikas protas...

Atsakyti

Nesamone kazkokia,l kur jie ta svelninimo poreiki mato, tai nesuvokiu.

Atsakyti