Pinotija, 04 Gru 2020 - 18:33, parašė: Man atrodo pavojingiau, kur didesnė masė žmonių, nei kirpyklose. Prasilenki su vienu, kitu, o trečias gali ir nežinoti, kad serga. Ir pasiųsti ateivį. Nežinau, man jau viskas atsibodo. Susigriebtų, įvestų griežtas priemones, kad būtų aišku, o tai ne, vis svarsto ir svarsto.Bet gi reiklaingas15 min kontaktas ,tada didėja tikimybė,o su kuo pardėj 15min vienoj vietoj būni. Pas mus užsikrėtė tie, kurie su vienu ilgai buvo vienoj patalpoj,o prasilenkinėjom mes visi.
Man atrodo pavojingiau, kur didesnė masė žmonių, nei kirpyklose. Prasilenki su vienu, kitu, o trečias gali ir nežinoti, kad serga. Ir pasiųsti ateivį.
Nežinau, man jau viskas atsibodo. Susigriebtų, įvestų griežtas priemones, kad būtų aišku, o tai ne, vis svarsto ir svarsto.
Nu tai tuoj bus.
Bet gi reiklaingas15 min kontaktas ,tada didėja tikimybė,o su kuo pardėj 15min vienoj vietoj būni. Pas mus užsikrėtė tie, kurie su vienu ilgai buvo vienoj patalpoj,o prasilenkinėjom mes visi.
Tai per trumpą laiką neprisuligaudysi virusų, kad susirgt.
Bet gi reiklaingas15 min kontaktas ,tada didėja tikimybė,o su kuo pardėj 15min vienoj vietoj būni. Pas mus užsikrėtė tie, kurie su vienu ilgai buvo vienoj patalpoj,o prasilenkinėjom mes visi.
jei būtų, kaip sakai, tai pardės būtų saugiausios vietos, ir niekas net kaukių jose nereikalautų. Kažin ko mokslininkai to nežino, o liepia saugotis? Taigi praskridai per parduotuvę per 10 min, ir saugus. O tos kasininkės kaip užsikrečia, ar ne nuo žmonių srauto? Ar kad sandėlyje geria kavą su "gruščikais"?
jei būtų, kaip sakai, tai pardės būtų saugiausios vietos, ir niekas net kaukių jose nereikalautų. Kažin ko mokslininkai to nežino, o liepia saugotis? Taigi praskridai per parduotuvę per 10 min, ir saugus.
O tos kasininkės kaip užsikrečia, ar ne nuo žmonių srauto? Ar kad sandėlyje geria kavą su "gruščikais"?
Tai per srsutus pasidaro koncentracija virusų ore. Kaukių reik jai nesusidaryt ir apsisaugot.
Pinotija, 04 Gru 2020 - 18:57, parašė: jei būtų, kaip sakai, tai pardės būtų saugiausios vietos, ir niekas net kaukių jose nereikalautų. Kažin ko mokslininkai to nežino, o liepia saugotis? Taigi praskridai per parduotuvę per 10 min, ir saugus.Aš nesakau,kad nepavojinga,bet manau,kad nesaugiau eit pas svetimą žmofų valandai.O tos kasininkės kaip užsikrečia, ar ne nuo žmonių srauto? Ar kad sandėlyje geria kavą su "gruščikais"?
Pinotija, 04 Gru 2020 - 18:57, parašė: jei būtų, kaip sakai, tai pardės būtų saugiausios vietos, ir niekas net kaukių jose nereikalautų. Kažin ko mokslininkai to nežino, o liepia saugotis? Taigi praskridai per parduotuvę per 10 min, ir saugus.O tos kasininkės kaip užsikrečia, ar ne nuo žmonių srauto? Ar kad sandėlyje geria kavą su "gruščikais"?
Aš nesakau,kad nepavojinga,bet manau,kad nesaugiau eit pas svetimą žmogų valandai.
Tai per srsutus pasidaro koncentracija virusų ore. Kaukių reik jai nesusidaryt ir apsisaugot.
Tai aš ir turiu tai galvoje, o Intemora sako, kad 15 min. su kažkuo reikia prabūt, kad užsikrėsti. Tos 15 min. prekybcentriuose jau yra nuolat, išskyrus naktį.
Pinotija, 04 Gru 2020 - 19:26, parašė: Tai aš ir turiu tai galvoje, o Intemora sako, kad 15 min. su kažkuo reikia prabūt, kad užsikrėsti. Tos 15 min. prekybcentriuose jau yra nuolat, išskyrus naktį.Nu skaičiau kažkur,kad tada pavojus didelis.
Pinotija, 04 Gru 2020 - 19:26, parašė: Tai aš ir turiu tai galvoje, o Intemora sako, kad 15 min. su kažkuo reikia prabūt, kad užsikrėsti. Tos 15 min. prekybcentriuose jau yra nuolat, išskyrus naktį.Jeigu nuolat virusu kvėpuoju,kodėl aš dar neužsikrėtus?
Aš nesakau,kad nepavojinga pardėse,bet maisto reikia.o vat be antakių padažytų gal galima pabūt.
Nors.. žmonėms gyvent irgi reikia.
Gana apie ta blede virusa.
Kaip manot, Grazulis homo, ar gere iki paryciu?