Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad situacija bloga, tai taip, bet, jūs įsivaizduojat, kiek ryt bus šliaužiojančių po didžiuosius PC, tai dovanų, tai vieno banano nusipirkt, tai šiaip ot nečego delat...

Aš mamą šnd apipirkau, grąsinu niekur neit jai.

Oras tragiškas, sušalau iki kaulų smegenų. Šalčio lyg ir nėr, bet baisus šiaurinis vėjas. Pušys, žiūriu, vos ne iki žemės priešais langus lankstosi.

Atsakyti

Koks tas naujas variantas? Komos busena kelis desimtmecius? Zmones po ligos arba sveiksta, arba mirsta.

Jau netikiu, kad nepasigausiu to viruso, matyt, teks pabendrauti. 

Medicina tokios krizės Lt neturėjus turbūt nuo ispaniško gripo laikų

Atsakyti

Ar einate į kirpyklas, manikiūrus, beigi kitas grožio paslaugų įmones?

Atsakyti

Kad situacija bloga, tai taip, bet, jūs įsivaizduojat, kiek ryt bus šliaužiojančių po didžiuosius PC, tai dovanų, tai vieno banano nusipirkt, tai šiaip ot nečego delat...

Aš mamą šnd apipirkau, grąsinu niekur neit jai.

Oras tragiškas, sušalau iki kaulų smegenų. Šalčio lyg ir nėr, bet baisus šiaurinis vėjas. Pušys, žiūriu, vos ne iki žemės priešais langus lankstosi.

Aš depo dieną buvau, tai nieko baisaus

Atsakyti

Buvau antakius susitvarkyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 04 gruodžio 2020 - 16:29

Medicina tokios krizės Lt neturėjus turbūt nuo ispaniško gripo laikų

Nu tai taip. Labai jau galingais save isivaizdavom. Vat issigime kazkoks virusiukas, ir opa, ant menčiu visi. 

Atsakyti

Ne, apsikirpau rudens pradzioj, daba pavasari kirpsiuos. Viska darau pati. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 04 gruodžio 2020 - 16:30

Man tai plaukus būtinai reik...

Atsakyti

Ne, apsikirpau rudens pradzioj, daba pavasari kirpsiuos. Viska darau pati. 

Matai, aš blondo spalvos negaliu atitaikyt, o ir nagus einu daryt. Mano kirpėja labai atsargi, buvau viena kirpykloj, ji taip laiką suskirsto.

Manikiūras biškį atsipūtęs labiau, nei kirpėja, bet labai jau negali kažko nepaisyt, bo a la grožio salonas(labai juokingas pavadinimas).

Atsakyti

Matai, aš blondo spalvos negaliu atitaikyt, o ir nagus einu daryt. Mano kirpėja labai atsargi, buvau viena kirpykloj, ji taip laiką suskirsto.

Manikiūras biškį atsipūtęs labiau, nei kirpėja, bet labai jau negali kažko nepaisyt, bo a la grožio salonas(labai juokingas pavadinimas).

Nu bet ar dažo su kauke?

Atsakyti

Kirpykloj buvau prieš mėnesį. Abi su kirpėja buvom su respiratoriais. Daugiau nieko salone nebuvo. Neisiu db turbūt iki pavasario 

Jokių kitokių paslaugų neinu. Nagai dzin, antakius pati tvarkausi

Atsakyti
Buvau siandien, antakius dazyt. Visi su kaukem, tiek klientai, tiek darbuotojai.
Atsakyti