Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu isivaizduokim... gyvenu su vyru, vaikas jau nemazas, nenori vyras vesti. Tada atsiranda fantazijos, tada bandymai.. vyras laimingas pasipersa. Dziaugtis? Ar susumastyt? 

as jau sakiau savo nuomone...tai sudina priezastis... Man..tau..markopolui...O jiems gerai..Ir ko cia mes viduriuojam?

Atsakyti

ir ka ji praras? :)

Nieko nepraras. Tik nekeltu man dziaugsmo tos vedybos ir tiek. 

Atsakyti

as jau sakiau savo nuomone...tai sudina priezastis... Man..tau..markopolui...O jiems gerai..Ir ko cia mes viduriuojam?

As tai visai neviduriuoju. Mums gyvent nereiks. Tokia tema uzsivede tiesiog. 

Atsakyti

Nieko nepraras. Tik nekeltu man dziaugsmo tos vedybos ir tiek. 

man irgi..o va ji euforijoj..nu ir tegul..net jei tai klaida... Visi is klaidu mokomes...Jei ka..bus pamoka...

Atsakyti

Pagalvojau, kad man jau suprantamiau butu, jei butu siuloma dar viena moteris. O ne dar vienas vyras. 

Dalis vyrų nori taip, kita dalis ne

Atsakyti

ir ka ji praras? :)

save, nors save ji jau prarado, mano akimis...nes čia šokimas pagal JO dūdelę gaunasi

belieka tikėtis, kad aš klystu

Atsakyti

Nu aš tik kaimo pirty pasibuvau. Ko čia svaigaliojat?  :D​ 

Atsakyti

Tikrai  neviduriuojam. Kiekvienuose intymiuose santykiuose gali būti kažkas savotiško, kas kitiems nepriimtina galbūt.

Ir kiekvienas tai pasilauko tik sau. Nes tai intymu.

O kadangi Amadėja nepasilaiko ir tuo viešai dalijasi, tai mes viešai ir aptarinėjam.  Ji nori apie tai skelbti, nes irgi turi kažkokį nuokrypį.

Atsakyti

Nu aš tik kaimo pirty pasibuvau. Ko čia svaigaliojat?  :D​ 

ne apie pirtį aš, o apie tavo nenusakomo stiprumo rožinius akinius

Atsakyti

ne apie pirtį aš, o apie tavo nenusakomo stiprumo rožinius akinius

Bet tai pasaulis koks gražus :)

Atsakyti

save, nors save ji jau prarado, mano akimis...nes čia šokimas pagal JO dūdelę gaunasi

belieka tikėtis, kad aš klystu

o vat is kur tu zinai..kad cia JO dudele? Nu vat is kur? Tu darai isvadas is to, ka cia perskaitai... Manau cia ne trecdalio nepapasakojama... Abu jie pakankamai nenormalus ir nurautais stogais...

Atsakyti

o vat is kur tu zinai..kad cia JO dudele? Nu vat is kur? Tu darai isvadas is to, ka cia perskaitai... Manau cia ne trecdalio nepapasakojama... Abu jie pakankamai nenormalus ir nurautais stogais...

o aš negaliu išvadų sau pasidaryti???

Atsakyti