Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Matyt, aš per sena, kad suprasčiau....man jei tokį variantą pasiūlytų, mygom čemodanai sukrauti būtų

Vyras sakytu..zinai..turiu tokia seksualine fantazija, kad tu, as ir kitas vyras patiriam seksualini nuotyki... Tu bac bac supakuoji cimodanus? :D Kaip turetu vyras ant blakstienu vaiksciot, kad net negaletu pasidalint fantazijom... :)

Atsakyti

Radau Intemoros seimos foto

Atsakyti

Vyras sakytu..zinai..turiu tokia seksualine fantazija, kad tu, as ir kitas vyras patiriam seksualini nuotyki... Tu bac bac supakuoji cimodanus? :D Kaip turetu vyras ant blakstienu vaiksciot, kad net negaletu pasidalint fantazijom... :)

Lyg būtų taip, kad jis TIK dalijasi fantazijomis. 

Net vos neapsiverkiau  kaip graudžiai čia jis aprašytas.. :D​ 

Atsakyti

tai jau taip  :D senos konCervatorės

Atsakyti

tai jei pasipasakoja fantazijas-tai viena, bet kai peršasi tik jas įgyvendinęs, čia jau kas kita

Čia gal kristij turėjau cituot

Atsakyti

o mes zinom, kaip pas Amadeja buvo? Ja spaude, grasino, santazavo? Nieko mes nezinom. O fantaziju gali buti ivairiu..daznu atveju jos ir lieka tik fantazijom...Bet sakyt, man vyras ta pasakytu, as cimodanus supakuociau...nu neadekvatu :) Tai tik pasidalinimas fantazija..ne santazas ir ne prievarta... Net jei pasidalintu vyras tokia fantazija...duodu kepure prisikt...ne viena is jusu tu cimodanu nepakuotu :)

Atsakyti

tai jei pasipasakoja fantazijas-tai viena, bet kai peršasi tik jas įgyvendinęs, čia jau kas kita

Čia gal kristij turėjau cituot

mes ne apie pirsimasi kalbam..Ar as ne taip supratau? Tu cimodanus supakuotum, jei tau pasipirstu? Ar jei pasiulytu seksa tryse? Susimakalavau... :)

Atsakyti

Nu isivaizduokim... gyvenu su vyru, vaikas jau nemazas, nenori vyras vesti. Tada atsiranda fantazijos, tada bandymai.. vyras laimingas pasipersa. Dziaugtis? Ar susumastyt? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 06 gruodžio 2020 - 20:10

mes ne apie pirsimasi kalbam..Ar as ne taip supratau? Tu cimodanus supakuotum, jei tau pasipirstu? Ar jei pasiulytu seksa tryse? Susimakalavau... :)

tai atsimakaluok

aš kalbu apie viską bendrai, iš to ką skaičiau. faktas, kad mes nežinom nieko, bet jei Amadėja čia tiesą rašo, mano akimis, ji daro klaidą tekėdama už jo

Atsakyti

o mes zinom, kaip pas Amadeja buvo? Ja spaude, grasino, santazavo? Nieko mes nezinom. O fantaziju gali buti ivairiu..daznu atveju jos ir lieka tik fantazijom...Bet sakyt, man vyras ta pasakytu, as cimodanus supakuociau...nu neadekvatu :) Tai tik pasidalinimas fantazija..ne santazas ir ne prievarta... Net jei pasidalintu vyras tokia fantazija...duodu kepure prisikt...ne viena is jusu tu cimodanu nepakuotu :)

Tai aišku, jei tai tik fantazija. Mb irgi yra klausęs juoko forma, gal norėčiau tryse, tik aišku trečias būtų pana. Tai aš jam atsakau, kad galim tryse, jei trečias bus vyras 😁 tuo ir baigiasi, nes abu žinom, kad to nebus. 

Bet jei jau imtųsi įkalbinėt rimtai, tai būtų labai, labai blogai. Nes man tai kažkaip nesuvokiama normaliuose santykiuose, šeimoje. Kažkaip...matyti, kaip žmogus, kurį tu myli ir kuris bent teoriškai myli tave, dulkinasi su kitu. Nu neeee.... 

Atsakyti

tai atsimakaluok

aš kalbu apie viską bendrai, iš to ką skaičiau. faktas, kad mes nežinom nieko, bet jei Amadėja čia tiesą rašo, mano akimis, ji daro klaidą tekėdama už jo

ir ka ji praras? :)

Atsakyti

Pagalvojau, kad man jau suprantamiau butu, jei butu siuloma dar viena moteris. O ne dar vienas vyras. 

Atsakyti