Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vat čia tai jau man būtų fui, šlykštu ir nei už ką. O du vyrai tai kaip tik nieko baisaus 😀. Svarbu man patiktų tas svetimas, va čia turbūt sudėtingiausia būtų tokį rast 🤣

Cia as is vyro puses galvoju, ne is savo. 

Atsakyti

Nesu tikra ar išvis įmanoma. Bent tikrai sunku....

Bus imanoma. Nes bus reikalaujama revanšo.

Atsakyti

Cia as is vyro puses galvoju, ne is savo. 

Ir vyrai ne visi tos antros moters nori :) 

Na, jei jos hetero, tai primesk...sunku būtų jam :)

Atsakyti

Manau dauguma vyrų pasvajoja apie seksą su dviem moterim. Net nesistebiu. O jau matyt kaip kitas vyras jo moterį tvarko manau jie nenori 😁 

Atsakyti

Bus imanoma. Nes bus reikalaujama revanšo.

Kokio revanšo?

Atsakyti

Nesutinku su Kristij. I tuos vakarelius gali belekas nuvaryt, kad ir is smalsumo. Arba sexo trukumo. 

nu jau bele kas...turi but laisvesniu paziuriu...propaguot vienkartinius nuotykius...nemanau, kad bele kas...

Atsakyti

nu jau bele kas...turi but laisvesniu paziuriu...propaguot vienkartinius nuotykius...nemanau, kad bele kas...

Oi, daug kas siais laikais. 

Atsakyti

Kokio revanšo?

Kai nusibos du dviem vyrais, tada reiks su dviem bobom.

O kas ten sunkaus? 

Atsakyti

Oi, daug kas siais laikais. 

gal ir daug kas..bet tikrai ne bele kas...Tikrai turejau veenanakciu nuotykiu..o va i toki vakareli neiciau...kur i tave kaip i mesos gabala ziuri...Aisku, gal ten viskas labai kuklu, pagarbu ir t.t, ir t.t....bet va as isivaizduoju taip..ir neiciau i toki vakareli :)

Atsakyti

Pažiūrų laisvesnių, nes kitaip gali šokiruot, o dėl tų nuotykių tai nebūtinai tikrai. 

Atsakyti

Kai nusibos du dviem vyrais, tada reiks su dviem bobom.

O kas ten sunkaus? 

Patenkinti pilnai 2 moteris vienu metu tikrai nelengva 🤣. Nebent jam 20m

Atsakyti
Nuet kulverstoks i krautovė ė saka:
– Doukėt mon lėpėsinu!
Pardaviejė :
– Kulverstok, sakyk apelsinu!
Kulverstoks:
– Lėpėsinu! 
Pardaviejė:
– Je da vėina ruoza pasakysi „lėpėsinu“ , aš tau ausis so vėnim prikalso pri sėinas.

Kėta dėina atėn tas kulverstoks krautovie.
– A vėnių torėt?
Pardaviejė:
– Ne. 
– Ta tūmet, doukėt mon lėpėsinu! 😀
Atsakyti