Patenkinti pilnai 2 moteris vienu metu tikrai nelengva 🤣. Nebent jam 20m
Taigi ne vien anuo galu tenkins, o ir kita motera darbo gaus.
Manau dauguma vyrų pasvajoja apie seksą su dviem moterim. Net nesistebiu. O jau matyt kaip kitas vyras jo moterį tvarko manau jie nenori 😁
Taip kaip mes nenorim matyt kitos moters. Na čia tuo tradiciniu atveju. Bet gi yra žmonės svingeriai visokie, grupinius mėgsta. Tai jie laisvesniu pažiūru
gal ir daug kas..bet tikrai ne bele kas...Tikrai turejau veenanakciu nuotykiu..o va i toki vakareli neiciau...kur i tave kaip i mesos gabala ziuri...Aisku, gal ten viskas labai kuklu, pagarbu ir t.t, ir t.t....bet va as isivaizduoju taip..ir neiciau i toki vakareli
O vat as noreciau nueit pazet, kas ten darosi. Ir tai visai nereiskia, kad su kuo pasiduot noriu. Tiesiog smalsi esu.
Manau kad sunku erekcija išlaikyt tiek, jaudinimas dvigubas, reik sveikatos ir ištvermės nemažai 🤣. Be to rizika apsifeilint. Moterims paprasčiau
Nu tai musu pensinykam be penkiu minuciu, tai taip. Bet vyrui iki 40,tai manau, be problemos. Atsistos ir vel, gi svetima dar pries akis.
O vat as noreciau nueit pazet, kas ten darosi. Ir tai visai nereiskia, kad su kuo pasiduot noriu. Tiesiog smalsi esu.
Pažiūrėt tai gal ir įdomu. Bet įsivaizduoju kaip prieina koks ir ims grabaliot ką tik kitą dziundze pagrabaliojes 🤣. Man ten pirmiausia tas higieninis momentas subritkintu. Jau nekalbant apie tą požiūrį, kad moteris tiesiog mėsa, kūnas
Pažiūrėt tai gal ir įdomu. Bet įsivaizduoju kaip prieina koks ir ims grabaliot ką tik kitą dziundze pagrabaliojes 🤣. Man ten pirmiausia tas higieninis momentas subritkintu. Jau nekalbant apie tą požiūrį, kad moteris tiesiog mėsa, kūnas
Nu jau nieks ten taves nepuls grabaliot, jei ne viena ateisi, manau. Kazkoks padorumas, manau, vistiek islaikomas.
Nu tai musu pensinykam be penkiu minuciu, tai taip. Bet vyrui iki 40,tai manau, be problemos. Atsistos ir vel, gi svetima dar pries akis.
Nu nzn, mano exas gi jaunas buvo jai gyvenom. Nu neatsistodavo jam antra kart po kelių min kai jau buvo virš 30. Reikėdavo pertraukos. Tai virš 40 juo labiau