Šiaip gali maniškis taip, bet antrąkart iki galo tai nebelabai gaunas.
Nors neaišku, kokios čia šiemet tos šventės bus, bet vis tiek pradedu galvot apie kūčių stalą. Norisi kažką nauko išbandyt, paprasto ir kad atitiktų kūčių stalo reikalavimus 😊
Kaip jūs galvojat šventes sutikti, su artimaisiais ar vis tik namuose tik savo šeimos rate?
Čia gal buvo akmenėlis į mano daržą, kad pasakiau, jog Amadėja triūbija apie tai, apie ką geriau netriūbyt, ar ne?
Ne akmenėlis, grumstelis koks gal greičiau 😁 o šiaip tai tiesiog buvo ant liežuvio galo ir leidau sau tai parašyt ☺
LavinaX, 07 Gru 2020 - 11:31, parašė: Nors neaišku, kokios čia šiemet tos šventės bus, bet vis tiek pradedu galvot apie kūčių stalą. Norisi kažką nauko išbandyt, paprasto ir kad atitiktų kūčių stalo reikalavimus 😊 Kaip jūs galvojat šventes sutikti, su artimaisiais ar vis tik namuose tik savo šeimos rate?Švenčių stalo susiklosčiusios aplinkybės gal nepakeis.
Švenčių stalo susiklosčiusios aplinkybės gal nepakeis.
Nu man tai tikrai pakeistų. Jei visi būsim sveiki, tai gal pas mus atvažiuos mama, sesė. Tai tada kažką gaminsiu, ruošiuos, puošiuos, tvarkysiuos 😁
O jei nieks neatvažiuos ir mes niekur, tai tikrai užteks mums dviems kokių dviejų silkių ir mišrainės kalėdoms 🙂
Nors neaišku, kokios čia šiemet tos šventės bus, bet vis tiek pradedu galvot apie kūčių stalą. Norisi kažką nauko išbandyt, paprasto ir kad atitiktų kūčių stalo reikalavimus 😊
Kaip jūs galvojat šventes sutikti, su artimaisiais ar vis tik namuose tik savo šeimos rate?
Šeimos rate tik
Ai,nu tai turėjau galvoje,kad maisto turbūt nepritrūks.
Manau,kad mano tėvai atvažiuos.