Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai šnd nei atsisėdu,  nei atsistoju, galiu gulėt kai pliauska. Perpūtė mane.

Atsakyti

Ne akmenėlis, grumstelis koks gal greičiau 😁 o šiaip tai tiesiog buvo ant liežuvio galo ir leidau sau tai parašyt ☺

Rodos esi sakiusi, kad gailiesi to, ką esi čia kažkada rašiusi labai atvirai? Vadinai klaida, ar ne? Kiek visko buvo.

Nei priekaištauju, nei ką. Tik  visada gerai, kai niekas neprimena po kelių metų, kai jau žmogus pats pamiršęs.

Atsakyti

Jauciu, pas mama nevaziuosim.Nes sunus visur valkiojasi, tai bijau. 

Atsakyti

Rodos esi sakiusi, kad gailiesi to, ką esi čia kažkada rašiusi labai atvirai? Vadinai klaida, ar ne? Kiek visko buvo.

Nei priekaištauju, nei ką. Tik  visada gerai, kai niekas neprimena po kelių metų, kai jau žmogus pats pamiršęs.

Gal esu taip sakiusi. Nu būna nefaina, kai kažkas ima ir prikiša kažką iš praeities, bet iš tikro čia toks niekalas. Tikrai nesėdžiu ir nagų dėl to nesigraužiu. 

Jei nebūtų kažkas daėję iš forumo iki mano šeimos, tai būtų išvis dzin. 

Atsakyti

Tiesiog kartais reikia išsikalbėt ir ne visi turi kur kitur tai padaryt. Dienoraštis tinka ne visada 🙄

Atsakyti

Tiesiog kartais reikia išsikalbėt ir ne visi turi kur kitur tai padaryt. Dienoraštis tinka ne visada 🙄

Man išvis netinka. Nėra jokio atgalinio ryšio

Atsakyti
Jei neisivaizduoji ,kaip tai pasakytum savo mamai ,tai to sakyt visai nereikia. Niekur. Isivaizduoju amadeja su charmlessu tevams apie savo pomegius pasakojancius.
Atsakyti

Jauciu, pas mama nevaziuosim.Nes sunus visur valkiojasi, tai bijau. 

Nevažiuok, aišku. Rizika.

Bet tai rupkės, beveik žudikai vyresniems žmonėms. Atsiprašau, kad taip sakau, ir savo turiu galvoje. Mažiausiai paisanti visko, atspariausia ir "nešiojanti"  visuomenės dalis. Dar ir su tais bl.. vakarėliais, kur po 10 žmonių susirenka. 

Atsakyti

Lavinax, o mažoji ropoja jau? 

Atsakyti

Lavinax, o mažoji ropoja jau? 

Ropoja. Nors vis tiek daugiau ant tos savo subinikės šokinėja, bet vis dažniau sugalvoja ir paropoti.

Atsakyti
Kaip ta tamsa slegia... 
Atsakyti

Ropoja. Nors vis tiek daugiau ant tos savo subinikės šokinėja, bet vis dažniau sugalvoja ir paropoti.

Smagu :) nesistoja dar?

Atsakyti