Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Amadėja* @ 2020 12 08, 14:58)
<p>Alta, gyvas pienas turi gi ten kažko dėl ko jis vertingesnis. Ar susapnavau?</p>

Taip ,termiskai neapdirbtas pienas yra vertingesnis uz apdorota termiskai. Bet esme siame reikale yra laikas. O ozku ir aviu pienas yra geresnis todel ,kad tie padarai laukiniai ,nei antibiotiku nei augimo stimuliantu jiems neiduosi . Iskart kanopas uzvercia.
Atsakyti

Simtalapis labai patiko. Nera labai persaldintas, slapias, tai va, reklamuoju:

http://www.savaskalnas.lt/

Atsakyti

Taip ,termiskai neapdirbtas pienas yra vertingesnis uz apdorota termiskai. Bet esme siame reikale yra laikas. O ozku ir aviu pienas yra geresnis todel ,kad tie padarai laukiniai ,nei antibiotiku nei augimo stimuliantu jiems neiduosi . Iskart kanopas uzvercia.
Man gydytoja ji rekomendavo, bet neatmenu del ko.Bet ne del antibiotiku nebuvimo, nes tada buciau namines karves ieskojus. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 08 gruodžio 2020 - 15:06

Zinok, man patogiau be lt raidziu. 

Nu zinau, zinau, be lt raidziu patogu rasyti.

Bet kartais galima ir nesuprasti. Sunelis ir sunelis, atspek, prasau, ka as galvoje turiu. :rolleyes: 

Per telefoną rašant, tai suprantu, kad nepatogu. Dar ir ne visi telefonai leidžia.

Aš per telefoną rašau labai retai. Dažniausiai su kompiuteriu arba "nešiojamuoju kompiuteriu". :D 

Būna tik, jei kur užstrigau, ir reikia laukti, tai išsitraukiu telefoną.

Gavau dovanųųų, naują samsungą su išmaniuoju laikrodžiu. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Alta, gyvas pienas turi gi ten kažko dėl ko jis vertingesnis. Ar susapnavau?

Nu tai blyn, gi visi vitaminai islieka. 

Atsakyti

As tik telefonu rasau. 

Atsakyti

Man gydytoja ji rekomendavo, bet neatmenu del ko.Bet ne del antibiotiku nebuvimo, nes tada buciau namines karves ieskojus. 

Skiriasi baltymai kažkiek ir bendra sudėtis. Ožkos šiek tiek artimesnis mp. 

Atsakyti

Aš saviškiui jį duodavau gerti ką tik pamelžtą, nuvažiuodavom ir laukdavom. Bet buvo jau ne kūdikis, o kokių 2 metų.

Nežinau, kai pagalvoju apie tas ožką melžiančias rankas, tai nežinau, ar gerai dariau.

Dabar, žinoma, tuoj bus atsakymas, kad antikūnai kažkokie sunaikina bakterijas. Bet daugiau taip nedaryčiau.

Atsakyti

Aš irgi tik telefonu rašau.

Va, kaip mano klaviatūra atrodo. Viskas visai patogiai.

Labas dienas 😄

Pridėta:

Atsakyti

tai ir mano panašiai atrodo, reikia tik perslinkti ant LT raidyno.

Bet daug kam tingisi tas lt raides rinkti. Nors galėtų.

Atsakyti

Man atrodo karvės pienas per riebus kūdikiams. Nors jo riebumas dar ir nuo karvės priklauso. Kaime kuo riebesnis pienas būdavo tuo karvė geresnė būdavo. Jei gerai pamenu 🙈

Atsakyti

Ten su tuo pienu tai kažkaip, kad baltymo dydis nelabai tinka žmogui. Jis per didelis, kaip ir gyvūnas, palyginti su žmogumi, daug kartų didesnis. O ožkelė, jau panašesnio svorio į žmogaus svorį. Tai ir pieno baltymas labiau atitinka. Kažkaip taip supratau kadaise, kai domėjaus. 

Bet maniškė tai MP ūr vėliau karvės pieną gėrė, o kita tai MP ir kompotą paskui 😄

O uošvio aa mama, tai sakė, kad mano uošvis iki 3 metukų vien tik karvės pieną gėrė, nieko daugiau nevalgė. Ir ką, nu užaugo 😄

Atsakyti