Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Pinotija @ 2020 12 08, 15:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72748483" data-time="1607432744"><div><p>Man gydytoja ji rekomendavo, bet neatmenu del ko.Bet ne del antibiotiku nebuvimo, nes tada buciau namines karves ieskojus. </p></div></blockquote><p>Aš saviškiui jį duodavau gerti ką tik pamelžtą, nuvažiuodavom ir laukdavom. Bet buvo jau ne kūdikis, o kokių 2 metų.</p><p>Nežinau, kai pagalvoju apie tas ožką melžiančias rankas, tai nežinau, ar gerai dariau.</p><p>Dabar, žinoma, tuoj bus atsakymas, kad antikūnai kažkokie sunaikina bakterijas. Bet daugiau taip nedaryčiau.</p>

Pienas dvi valandas po pamelzimo yra sterilus. Todel per dvi valandas ji atsaldzius iki +4 ,galima islaikyt savaite nevirinta biggrin.gif Na va, jau einu pro vel. Cia visu gyvunu pienas.
O ozkos pienas turi viena labai specifini baltyma, imunitetui.
Atsakyti

tai ir mano panašiai atrodo, reikia tik perslinkti ant LT raidyno.

Bet daug kam tingisi tas lt raides rinkti. Nors galėtų.

Ne visi tetefai turi tokią klaviatūrą šiaip jau

Atsakyti

Mano tai taip

Atsakyti

Ne visi tetefai turi tokią klaviatūrą šiaip jau

Manau visi, tik nustatymuose reikia pasiknisti.

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 12 08, 15:16)
<p>Man atrodo karvės pienas per riebus kūdikiams. Nors jo riebumas dar ir nuo karvės priklauso. Kaime kuo riebesnis pienas būdavo tuo karvė geresnė būdavo. Jei gerai pamenu 🙈</p>

Negaliu susilaikyt. Sakai kaime? O kaip alexoto degalines karves pienas? Mieste karviu pienas liesesnis, ar kaip?
O is tikro tai nuo karves kepenu tas riebumas priklauso ir kobalto bei vitaminu.
Atsakyti

Manau visi, tik nustatymuose reikia pasiknisti.

Aš savo xiomi neradau

Atsakyti

Negaliu susilaikyt. Sakai kaime? O kaip alexoto degalines karves pienas? Mieste karviu pienas liesesnis, ar kaip?

Jap, mieste žolė prastesnė, tai ir pienas liesesnis  :B​ 

Atsakyti

Aš savo xiomi neradau

Aaa, nu gal, apie tokius nepagalvojau 🤔

Atsakyti

Jap, mieste žolė prastesnė, tai ir pienas liesesnis  :B 

:lol: nu jo

Atsakyti

As paauglystej nuo sviezaus karves pieno atsiduriau ligoninej su alergija. Istinau dvigubai.

Atsakyti

Mano kaimo mociutes karves pienas buvo labai skanus. O vat, kai krikstamote atvezdavo, man buvo neskanus, negerdavau. 

Atsakyti

Mano kaimo mociutes karves pienas buvo labai skanus. O vat, kai krikstamote atvezdavo, man buvo neskanus, negerdavau. 

Tai gal nugriebta atveždavo 

Atsakyti