Mane tai... kvapas nervuoja
Tai ir sakau - mineralų sudėtis skiriasiNe tik. Nepamenu dabar tik kas būtent. Bet pamenu pansašiai kaip ir mėsos.
LavinaX, 08 Gru 2020 - 21:01, parašė: Iki tobulumo trūksta taisyklingai tarpus daryti po taškų 😁 Tik jau nesakyk, kad įsižeidei 🙄😬Nu jei jau knaisiotis po tobulumą , galėčiau ir aš rast šio bei to , gerai paieškojus.😁
Manau, kad tas skirtumas vistik labiau atsispindi skysciuose.
Nu jei jau knaisiotis po tobulumą , galėčiau ir aš rast šio bei to , gerai paieškojus.😁
Nu. Mona tasko nepadejo po sakinio.
Dabar pagalvojau, kaip vyriškas forumas atrodytų Ir kaip skambėtų, jei jie taip knaisiotųsi po smulkmenas, kaip tarpeliai, taškeliai
O apie vyriškio užšėrimą ir aromatą po to, esu skaičius. Bet nesutikau savo gyvenime tokio, kuris eksperimento vardan, kokią parą valgytų vien apelsinus pvz. Tai man tas kvapas irgi nekažką. Bet buivolės sūris man bjauriau kvepėjo
Ir karvių pienas man skirtingo skonio. Anyta sakė irgi, kad vienos kaimynkos karvės pienas tai patinka, o kitos tai ne. O kaip sako, pauostyk ožkai tarp ragų ( rašau ir juokiuos balsu), jei nesmirda - galėsi gert jos pieną, jei smirda, tikrai ne.
Nu gerai,bet negali būt visų pasaulio karvių skonis skirtingas.Kažkoks proc ten šlykštesnių, gal gali būt.Nežinau,bet tikrai esu tikra,kad yra daug to skanaus pieno.😁
Nu jei jau knaisiotis po tobulumą , galėčiau ir aš rast šio bei to , gerai paieškojus.😁
Būna. Man sunkiausia su tais žodžias, kur jokių taisyklių nepritaikysi, reikia tiesiog įsiminti. Tai aš juos jau pamirštu. Jei reikia darbe tai pasitikrinu, o forume gal kada ir su klaida parašau. Arba būna nesužiūriu, kad ne ta raidė pasispaudė ☺
Labai vulgaru,bet čia kažkaip taip sutapo.pienas,karvės,kristij su saldumynais.😁
Nu gerai,bet negali būt visų pasaulio karvių skonis skirtingas.Kažkoks proc ten šlykštesnių, gal gali būt.Nežinau,bet tikrai esu tikra,kad yra daug to skanaus pieno.😁
As, zinok, tavo skonio receproriais tai nepasitikiu. Tau visur viskas skanu, net maximines misraines. :DTai kur jau tau ten pieno skonio skirtumus pajust..