Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kodel tusciomis? 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 08, 21:55)
<p>Žo, aš buvau teisi, kad Monai reik to vaiko. </p><p>Kas menesi fotosesija, ispuosta, isdabinta, ant ranku isnesiota, tuoj veido krema net tures rolleyes.gif. Mona jau baigia i supermamyte pavirst.  biggrin.gif </p><p>Kai tik nustos naktim bliaut, bus  stebukliukas ir angeliukas lotuliukas.gif​ </p>

Mona, O tu nesijauti prievartaujama? Na kaip mane del pasteto prievartautoja isvadinai. Na zodziu ,jusu vertybes aiskios. Ypac tas paveikslelis is dorinio auklejimo destytojos. Skanaus, ponios.
Atsakyti

Aha, isprievartauta. Kaip ir tu su trim vaikais buvai. Prievartos aukos, blin...  :oh:​ 

Atsakyti

O aš laiminga, kad turiu 2 vaikus :) Seniau maniau, kad geriau būtų vieno tėvo, bet, aj, gerai kaip yra :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 09 gruodžio 2020 - 08:49

As irgi laiminga.Bet tikrai tokia nesijaučiau, kai juos auginau. 

Atsakyti

Man būtų lengviau jei būčiau kitokio būdo. Jei realybėje ,tai esu labai jautri,nervinga,pastoviai užsigrūzinus ir išsigandus.Kai vaikai buvo maži,buvo daug lengviau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 gruodžio 2020 - 09:45
Amadeja, as buciau buvus tikrai nelaiminga, jei nebuciau leidus joms gyvent. Ir tais baisiais laikais dar apvaizda nuvede i utena. Tai mane isgelbejo,tie zmones. Duok dieve jiems sveikatos jei jie dar gyvi ir amzinosios sviesos ,jei nebe. Todel jus su mona man visada buvot kazkas ,kam reikia grazinti skola.
Atsakyti

Amadeja, as buciau buvus tikrai nelaiminga, jei nebuciau leidus joms gyvent. Ir tais baisiais laikais dar apvaizda nuvede i utena. Tai mane isgelbejo,tie zmones. Duok dieve jiems sveikatos jei jie dar gyvi ir amzinosios sviesos ,jei nebe. Todel jus su mona man visada buvot kazkas ,kam reikia grazinti skola.

Na, kraštas neblogas :) 

Dėl to sutinku :)

Atsakyti

Virs 3000 ir teigiamų ketvirtadalis....

😶

Atsakyti

Pinot, gal jau nauja robotuka pirkai? As nusiziurejau jau

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop. 

Atsakyti

Nėr nuotaikos

Atsakyti

Aplanko ir mane tokios mintys patikek.

Na ka i darba matyt tusciomis gatvemis varysiu siandien.

O ka mokiniai namie veiks sunku pasakyt :oh:​ 

Mane irgi aplanko tokios mintys. Ir labai rimtai. 

Laba dienikė.

Atsakyti