Aš tai su katinais dar bučiuojuosi,vyras mane gėdina,kad fui.o mane tos jų šlapios nosytės traukte traukia😁
Kodel, kokios priezastys tokio rezervuotumo? As nesikabineju, man rimtai idomus kitoks poziuris. As skiepyciausi, ir savo artimuosisu skatinciau.
Aš manau galima dvejoti kai liga yra iš tų, kur neaišku ar yra grėsmė bent kokia arba tikėtini rimti šalutiniai reiškiniai. Aš dėl visa ko kalsiu antihistaminių ir tiek.
Nu pasėdės be darbo be babkiu, be normalios med pagalbos namie uždaryta ir pažiūrėsim ka pezes. Bet tai durnumas žmonių vis tik beribis.Ji pensijoj, ten darbas dalim etato, nu bet visvien... ji turi rimtų bėdų su kraujospūdžiu, yra rixikos hgrupįj. Vyrui labai rimta astma. Žoooooodžiu.
Aš tai su katinais dar bučiuojuosi,vyras mane gėdina,kad fui.o mane tos jų šlapios nosytės traukte traukia😁
Jooo, cmok cmok, mano sunes slspia nosis pati skaniausia.
Nei as, nei mano vaikai nesam patyre nei maziausio blogumo del skiepu, tai tikrai nei bijau, nei nepasitikiu.
Ji pensijoj, ten darbas dalim etato, nu bet visvien... ji turi rimtų bėdų su kraujospūdžiu, yra rixikos hgrupįj. Vyrui labai rimta astma. Žoooooodžiu.
tai jiems butinai skiepytis reik.
Su uosviais kalbam, tai irgi mirė dėl kažkas dėl insulto, o koroną pripaisė. Ir jau kelintąsyk taip jų aplinkoj
Ar matėt kas šiuolaikinį medicininį mirties liudijimą? Tą, kurio pagrindu CMS išduoda metrikinį dokumentą?
Tai ten yra skiltis su diagnozėm. Nes su viena, o bent keliom, kurios klasifikuojamos, pagal tai, kuri buvo pagrindinė, kuri turėjo įtakos, bet nebuvo pagrindinė ir diagnozė pagal TKL. Tai ten būna kartais įrašytas covidas-19, kaip nepagrindinė, bet turėjusi įtakos. Todėl žmogus, paėmęs savo artimo žmogaus liudijimą, ir dar būdamas streso buklėje kurį laiką mato tik tą covid įrašą.. Ir giminaičiams sako, kad nuo covid, nors statistika kitokia.
Čia nuolatinis dalykas tarp žmonių.
*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 21:26, parašė: Jooo, cmok cmok, mano sunes slspia nosis pati skaniausia.Man irgi,dzin tas jų pouodeginis švarinimasis😁. Man malonumas🙈
tai jiems butinai skiepytis reik.
Reikia. Nu bet jiems žemė truputį plokščia.