Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As nuo vaiku meningito irgi nei vieno nepazistu mirusio. Nei nuo Aids. 

Mano pusseserė pusantrų metų mirė nuo žaibinio meningikoko. Buvau nedidelė. Atsimenu laidotuves, guli kūdikis, lavondemes ant veido. Per parą mirė

Atsakyti

Gaile,o kaip tas tavo draugas gydytojas,kur reanimacijoj guli?

Blogai. Koma. Intubuotas. Vilties praktiškai nėra 

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 20:40, parašė: As nuo vaiku meningito irgi nei vieno nepazistu mirusio. Nei nuo Aids.
Nu tai aids tai jau aids,čia jau rimta,o nuo covido juk daugiau pasveiksta nei miršta.nu jei būtų toks mirtingumas juk kitoks,jei visi galvotų ,kad tai aids,tai sąmoningumas greit atsirastų,o juk taip nėra.tikrai visi tikisi net susirgę pasveikt .juk daug kam visokie besimptomiai,tik sloga ataiperka ,tai painioja žmones. Nu ir man visgi būtų maloniau išgirst ,kad sergu corona,o ne aids.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 gruodžio 2020 - 20:47

Pvz skambinu  su reikalu ir kalba pasisuka apie coroną.tai prasideda,kad va ,kaimynų šeima paslogavo ir baigėsi visa vorona.ir tai vėl sėja mitą,kad tai nieko tokio.

Atsakyti

Su uosviais kalbam, tai irgi mirė dėl kažkas dėl insulto, o koroną pripaisė. Ir jau kelintąsyk taip jų aplinkoj

Atsakyti

Su uosviais kalbam, tai irgi mirė dėl kažkas dėl insulto, o koroną pripaisė. Ir jau kelintąsyk taip jų aplinkoj

Tai taip, covid komplikacijos - insultai infarktai. Gi kraujotakos nepakankamumą sukelia virusas. Ne tik plaučius pažeidžia 

Atsakyti

Nu tai aids tai jau aids,čia jau rimta,o nuo covido juk daugiau pasveiksta nei miršta.nu jei būtų toks mirtingumas juk kitoks,jei visi galvotų ,kad tai aids,tai sąmoningumas greit atsirastų,o juk taip nėra.tikrai visi tikisi net susirgę pasveikt .juk daug kam visokie besimptomiai,tik sloga ataiperka ,tai painioja žmones. Nu ir man visgi būtų maloniau išgirst ,kad sergu corona,o ne aids.

Tuo Aids asocialai beserga. Normalus, pasigave ZIV, geria retrovirusinius vaistus ir gyvena normalu gyvenima, vaikus gimdo ir t. t. 

Atsakyti

Tai taip, covid komplikacijos - insultai infarktai. Gi kraujotakos nepakankamumą sukelia virusas. Ne tik plaučius pažeidžia 

Nu ne koznam pabaznam atsekt ta grandine. Pripaise... 

Atsakyti

Intemora, ner jokio sanoningumo, vengia jaunimas preziku, nors pilna to ZIV ir Lietuvoj. 

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 20:59, parašė: Tuo Aids asocialai beserga. Normalus, pasigave ZIV, geria retrovirusinius vaistus ir gyvena normalu gyvenima, vaikus gimdo ir t. t.
Iir niekada nepasveiksta,visada gali užkrėst kitus ir.tt.va rokas žilinskas mirė,gi ne koks asocialas. Ne,jai ačiū, geriau jau coroną imčiau.
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 12, 20:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72751108" data-time="1607797185"><div><p>Nu aš tai pasiūlyčiau neaiškint man, ką turiu daryti, nes aš galiu paaiškint, kur jums eiti vartotojo įkelta nuotrauka

Gal ir sugebu. Tik va, pasigirt nesugebu.</p></div></blockquote><p>A ko cia tokia karinga dabar?  rolleyes.gif​ </p>

Nekaringa. Čia šį kartą dar ne biggrin.gif

Beje, jei šiandien sakytų: skiepykis, tai nesutikčiau.
Atsakyti

Iir niekada nepasveiksta,visada gali užkrėst kitus ir.tt.va rokas žilinskas mirė,gi ne koks asocialas. Ne,jai ačiū, geriau jau coroną imčiau.

Ne, ne visada. Gerdami tinkancius retrivirusinius, neuzkrecia kitu.

Zilinskas, manau, suvelavo su ligos nustatymu. 

Atsakyti