As nuo vaiku meningito irgi nei vieno nepazistu mirusio. Nei nuo Aids.
Mano pusseserė pusantrų metų mirė nuo žaibinio meningikoko. Buvau nedidelė. Atsimenu laidotuves, guli kūdikis, lavondemes ant veido. Per parą mirė
*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 20:40, parašė: As nuo vaiku meningito irgi nei vieno nepazistu mirusio. Nei nuo Aids.Nu tai aids tai jau aids,čia jau rimta,o nuo covido juk daugiau pasveiksta nei miršta.nu jei būtų toks mirtingumas juk kitoks,jei visi galvotų ,kad tai aids,tai sąmoningumas greit atsirastų,o juk taip nėra.tikrai visi tikisi net susirgę pasveikt .juk daug kam visokie besimptomiai,tik sloga ataiperka ,tai painioja žmones. Nu ir man visgi būtų maloniau išgirst ,kad sergu corona,o ne aids.
Nu tai aids tai jau aids,čia jau rimta,o nuo covido juk daugiau pasveiksta nei miršta.nu jei būtų toks mirtingumas juk kitoks,jei visi galvotų ,kad tai aids,tai sąmoningumas greit atsirastų,o juk taip nėra.tikrai visi tikisi net susirgę pasveikt .juk daug kam visokie besimptomiai,tik sloga ataiperka ,tai painioja žmones. Nu ir man visgi būtų maloniau išgirst ,kad sergu corona,o ne aids.
Tuo Aids asocialai beserga. Normalus, pasigave ZIV, geria retrovirusinius vaistus ir gyvena normalu gyvenima, vaikus gimdo ir t. t.
*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 20:59, parašė: Tuo Aids asocialai beserga. Normalus, pasigave ZIV, geria retrovirusinius vaistus ir gyvena normalu gyvenima, vaikus gimdo ir t. t.Iir niekada nepasveiksta,visada gali užkrėst kitus ir.tt.va rokas žilinskas mirė,gi ne koks asocialas. Ne,jai ačiū, geriau jau coroną imčiau.