Zalia tesla su dilgelem ir idaras - mocarela su svogunu ,paprasta tesla ir idaras - feta su keptu moliugu.Ryt bus tesla su burokeliu marinatu ir tas pats fetos idaras .
Zalia tesla su dilgelem ir idaras - mocarela su svogunu ,paprasta tesla ir idaras - feta su keptu moliugu.Ryt bus tesla su burokeliu marinatu ir tas pats fetos idaras .
<p> </p>
<p>Tiek, jad bus syrašyta konkrečiau.</p>
labai buvo samoningi iki tol..nemanau, kad kazkas pasikeis

Papildyta:

seima arba namu ukis...as galiu bele kaip cia suprast

Niekaip nepadaryčiau. Čia kažkoks aukštasis pilotažas.
Buvau sugalvojusi pasigaminti virtinių su sudžiovintais grybais ir užšaldyti, kad beliktų išvirti per kalėdas. Bet ir to turbūt neįveiksiu. Paprastai darau pyragėlius su grybais iš sluosniuotos tešlos.
Ech, teks siemet kucias organizuot, kaip senais laikais. Minimaliai gaminsiu.
Silke acte, raudona misraine, rukyta zuvis, kepta zuvis alaus tesloj, kuciukai, aguonpienis, kisielius, dziovinti vaisiai, mandarinai, riesutai, duona, bulves.
Fsio.
Mb tai dar ir dirba per visas šventes, tai gali tekt likt vienai su princese ir mona.
Nu aišku kas tas namų ūkis juk. Tie kurie gyvena kartu vienuose namuose. Ner čia ką interpretuot
Nu bet faktas kad daugumai bus px
Jau audra kilo. Mano exo žmona jam passkė, tai... Sakė su antstoliais vaiko atvarys antradienį ))))
Niekaip nepadaryčiau. Čia kažkoks aukštasis pilotažas.
Buvau sugalvojusi pasigaminti virtinių su sudžiovintais grybais ir užšaldyti, kad beliktų išvirti per kalėdas. Bet ir to turbūt neįveiksiu. Paprastai darau pyragėlius su grybais iš sluosniuotos tešlos.
Gera idėja. Reiks iškept. Paprasta, lengva ir skanu
Aha. Antstoliams galesi pakist isakyma del karantino ribojimu.