Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Pinotija @ 2020 12 13, 19:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72751531" data-time="1607880555"><div><p>Taigi galima uzsisakyt maista, gi neuzdraude.</p></div></blockquote><p>Su kuo darai tuos koldūnus šaldymui?</p>

Zalia tesla su dilgelem ir idaras - mocarela su svogunu ,paprasta tesla ir idaras - feta su keptu moliugu.Ryt bus tesla su burokeliu marinatu ir tas pats fetos idaras .
Atsakyti

taigi viena seima smile.gif
1 namų ūkis tik gali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 13 gruodžio 2020 - 20:01
QUOTE(Amadėja* @ 2020 12 13, 19:59)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72751550" data-time="1607882072"> o kas patikrins?</blockquote> Taigi realiai visa tai grindžiama žmonių samoningumu. Nu. Nepastatys po kareivį prie kiekvieno. 
<p> </p>
<p>Tiek, jad bus syrašyta konkrečiau.</p>

labai buvo samoningi iki tol..nemanau, kad kazkas pasikeis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 13, 20:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72751521" data-time="1607880064"><div><p>taigi viena seima vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>1 namų ūkis </p>

seima arba namu ukis...as galiu bele kaip cia suprast smile.gif
Atsakyti

Nu aišku kas tas namų ūkis juk. Tie kurie gyvena kartu vienuose namuose. Ner čia ką interpretuot

Nu bet faktas kad daugumai bus px

Atsakyti

Zalia tesla su dilgelem ir idaras - mocarela su svogunu ,paprasta tesla ir idaras - feta su keptu moliugu.Ryt bus tesla su burokeliu marinatu ir tas pats fetos idaras .

Niekaip nepadaryčiau. Čia kažkoks aukštasis pilotažas.

Buvau sugalvojusi pasigaminti virtinių su sudžiovintais grybais ir užšaldyti, kad beliktų išvirti per kalėdas. Bet ir to turbūt neįveiksiu. Paprastai darau pyragėlius su grybais iš sluosniuotos tešlos.

Atsakyti

Ech, teks siemet kucias organizuot, kaip senais laikais. Minimaliai gaminsiu.

Silke acte, raudona misraine, rukyta zuvis, kepta zuvis alaus tesloj, kuciukai, aguonpienis, kisielius, dziovinti vaisiai, mandarinai, riesutai, duona, bulves.

Fsio. 

Atsakyti

Mb tai dar ir dirba per visas šventes, tai gali tekt likt vienai su princese ir mona. 

Atsakyti

Nu aišku kas tas namų ūkis juk. Tie kurie gyvena kartu vienuose namuose. Ner čia ką interpretuot

Nu bet faktas kad daugumai bus px

Jau audra kilo. Mano exo žmona jam passkė, tai... Sakė su antstoliais vaiko atvarys antradienį :)))))

Atsakyti

Niekaip nepadaryčiau. Čia kažkoks aukštasis pilotažas.

Buvau sugalvojusi pasigaminti virtinių su sudžiovintais grybais ir užšaldyti, kad beliktų išvirti per kalėdas. Bet ir to turbūt neįveiksiu. Paprastai darau pyragėlius su grybais iš sluosniuotos tešlos.

Gera idėja. Reiks iškept. Paprasta, lengva ir skanu :)

Atsakyti

Jau audra kilo. Mano exo žmona jam passkė, tai... Sakė su antstoliais vaiko atvarys antradienį :)))))

Uoj cirkai 🤣

Atsakyti

Aha. Antstoliams galesi pakist isakyma del karantino ribojimu. 

Atsakyti

Neis tie antstoliai, lai tik nesvaigsta 🤣

Atsakyti