Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mama negalės pas mus atvažiuoti ir ji jau dėl to šiandien gėrė vaistų širdžiai. Užsstresavo. Man dėl jos neramu. Ir nieko negaliu padaryt. Ji ir taip ant depresijos ribos jau ilgą laiką, o anūkė jai dabar visas pasaulis. 

Gal padovanokit jai kokių nuotoliniu prichologo konsultaciju? Nes na nėra normalu tiek stresuot, gi gyva sveika ta anūkė, niekur nedingo 

Atsakyti

Kam jis tą skandala iškėlė? Žmonai? Ar tau?

Žmonai :D vaikams

Man vaikas papasakojo, ji parašė.

Atsakyti

Žodžiu, biškį sumaišties žmonėms įnešė.

Atsakyti

Žmonai :D vaikams

Man vaikas papasakojo, ji parašė.

Gal tavo vaikas biski ne taip supranta ar perdeda. Gal tiesiog kalbasi žmonės apie tai, o ne skandalus kelia. Nes nu nėra logikos kad vyras kelią skandalą žmonai dėl karantino. Prie ko čia ji?

Atsakyti

Radai kur logikos ieškot.

Atsakyti

Radai kur logikos ieškot.

Nori pasakyti jis nepilno proto, atsilikęs ir nemąsto nei kiek?

Atsakyti

GAILE*, 13 Gru 2020 - 23:15, parašė: Nori pasakyti jis nepilno proto, atsilikęs ir nemąsto nei kiek?
Ne aš taip sakau,o Amadėja daug kartų sakė,kad keistokas ir paplaukęs ir psichas ir rėkauja ir laminatas duobėm išdaužytas.

Nors dabar įsigilinus perskaičiau ką amadėja parašė,tai nieko nesupratau ko jis ten užsiuto.kažką pasakė,o ką?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 gruodžio 2020 - 23:24

Nori pasakyti jis nepilno proto, atsilikęs ir nemąsto nei kiek?
Tai man ji irgi parašė. Na  kad užsiminė apie ribijimus, o tas, kad užsiputojo, kad tada visam karantinui vaiką pasiims! Jis gi degtukas visiškas.  Ten ne logika, o emocijos. Nu ji man rašė, kad nieko prieš mano vaiką, bet gi bus mokslai, o jam net stalo nebūtų. Nėr sąlygų tiesiog. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gruodžio 2020 - 23:25

Tai man ji irgi parašė. Na  kad užsiminė apie ribijimus, o tas, kad užsiputojo, kad tada visam karantinui vaiką pasiims! Jis gi degtukas visiškas.  Ten ne logika, o emocijos. Nu ji man rašė, kad nieko prieš mano vaiką, bet gi bus mokslai, o jam net stalo nebūtų. Nėr sąlygų tiesiog. 
Duok tu tą vaiką visam karantinui. Pati pailsėsi, o tėvui fantazija Atšoks kai pamatys kiek reikalų kontroliuoti pamokas, maitinimą, ir pan. Stalas iš vis ne tavo problema 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 13 gruodžio 2020 - 23:34

O tai moteriai reiktų atrašyti, kad jų emocijos ir tarpusavio konfliktai tavęs neliečia 

Atsakyti

O realybė tokia, kad vaikas tą tėvą tiek temato, bet nu reik jam, kad jo namuos būtų. Arba būna, bet į savo reikalus sulindęs, bendravimo nulis. 

Vaikas jau net sako  kad ne pas tėtį važiuoja, o pas (jo žmonis vardas).

Būna gi ir parom negrįžta, jei susipyksta. 

Matyt kažkokie principai groja dėl to desperatiško noro būtinai pasiimt ir neduokdie negalima dėl kažko.  

Atsakyti

O koks tau skirtumas mato ar nemato. Čia jo ir jo žmonos bėda. Aš tai tik vaiko klausciau, ar jis nori ten būti. Jei nori - neribot nei kiek 

Atsakyti