Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Duok tu tą vaiką visam karantinui. Pati pailsėsi, o tėvui fantazija Atšoks kai pamatys kurk reikalų kontroliuoti pamokas, maitinimą, ir pan. Stalas iš vis ne tavo problema 😀

Pats vaikas nenori. Sakė, jei gali rinktis, tai lieka namie. Nu negrūsiu tikrai. 

Šiaip lyriniai nukrypjmai. O stebėjotės kaip iki šiol važiuot leidau. Garantuoju, būtų su policija prie durų stovėjęs  :bigsmile: 

Atsakyti

Vaikas nori savaitgaliais, nori dalį atoatogų, bet nė už ką mokslų metu. 

Atsakyti

Pats vaikas nenori. Sakė, jei gali rinktis, tai lieka namie. Nu negrūsiu tikrai. 

Šiaip lyriniai nukrypjmai. O stebėjotės kaip iki šiol važiuot leidau. Garantuoju, būtų su policija prie durų stovėjęs  :bigsmile:

Nu jei nenori, tai ir neleidi, čia tik vaiko nuomone svarbi.

Nebūtų policija važiavusi dėl tokių dalykų, amadeja. Ir antstole nevažiuos. Netikėk tu tokiom jo nesąmonėm

Atsakyti

Nesidomėjau, nes niekad nebuvo ketinimų piktybiškai neduot, neleist, o bendraut priemonių dabar per akis. Aišku Kalėdos jautresnis laikas, bet daug kas negalės būt su artimaisiais. Realybė tokia. 

Būdavo nors ir pas mane priklauso Kalėdos, vusvien varo į Kalėdinius pietus pas tėvą ar senelius ir atvirkščiai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gruodžio 2020 - 23:49

Man is vis nesuvokiama kaip tokio amžiaus vaikui dar yra kažkokios privalomos dienos, lankymo grafikas pas tėvą. Kaip su kūdikiu. 

Atsakyti

Man is vis nesuvokiama kaip tokio amžiaus vaikui dar yra kažkokios privalomos dienos, lankymo grafikas pas tėvą. Kaip su kūdikiu. 

Pasirodo amžius nesvarbu. Esmė teismo patvirtintas grafikas. Gi minėjus buvau, VT išaiškino, kad mano prievolė užtikrint jo laikymąsi :)

Tai bus ką veik išsiaiškjnt kaip teisingai  nuo trečiadienio.

Atsakyti

Vaiko gyvenama vieta deklaruota pas tave. Jis priklauso tavo namu ukiui. Taskas. 

Atsakyti

Pasirodo amžius nesvarbu. Esmė teismo patvirtintas grafikas. Gi minėjus buvau, VT išaiškino, kad mano prievolė užtikrint jo laikymąsi :)

Tai bus ką veik išsiaiškjnt kaip teisingai  nuo trečiadienio.

Nėra čia ką aiškintis. Čia ir arkliui aišku 

Atsakyti
https://www.15min.lt...1LfU859TM5VMZcy
Taigi ,man liepta nebuti kale ,bet .Amadeja, tu rimtai tiki ,kad kazkas gali SUVALDYTI virusa. Tu ta zodi suvaldyti megsti. Kiek pamenu deganciu padangu nesugebejo specialiosios tarnybos uzgesint , apnuodijo visa dzukija .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 gruodžio 2020 - 08:34

O maisto skyriai turguose dirbs ar ne? Gal kuri kur išskaitė 😄 baltą mišrainę vis tiek darysiu, tai jau galvoji kur reiks skanios mėsytės gauti 😊

Atsakyti

Jei netikeciau viruso suvaldymu, tai pirmiausiai buciau lekus pabendraut su serganciuoju. Kuo greiciau, tuo geriau. 

Atsakyti

O maisto skyriai turguose dirbs ar ne? Gal kuri kur išskaitė 😄 baltą mišrainę vis tiek darysiu, tai jau galvoji kur reiks skanios mėsytės gauti 😊

Neisivaizduoju, kaip del turgu. Turbut dirbs, gi maistas. 

Atsakyti