Tinginyyyyzmas ![]()
Tinginyyyyzmas
Aš tai dyyyyrbu, ir nervijuos, nes lauke oras pasakiškas.
Aš vis išlendu laukan.tai aplink namą apeinu,tai ant kelmo prisėdu,tai arbatos pageriu.Bet toks šaltas vėjas užpučia.Su megztiniu dar nelabai pasedėsi.
Darbini stresa dideli is pat ryto apturejau, dar dabar sirdis kazkokia jauciama. Buvau isejus iki pasto, durnas oras, ant saules baisiai karsta, islendi pro namo kampa, kaip duoda skersvejis, labai greit susirgt galima.
Pasiemiau bliuske, tobulai tobula.
Aš vis išlendu laukan.tai aplink namą apeinu,tai ant kelmo prisėdu,tai arbatos pageriu.Bet toks šaltas vėjas užpučia.Su megztiniu dar nelabai pasedėsi.
Užuovėjoj, kokioj nors terasoj ir degintis jau galima. Bet šiaip tai yra vėjukas atviroje erdvėje
Pinotija, 06 Bal 2020 - 15:08, parašė: Užuovėjoj, kokioj nors terasoj ir degintis jau galima. Bet šiaip tai yra vėjukas atviroje erdvėjeNeturiu terasos.turiu tik kelmą ir metalinį sandėliuką.🤧
Ten pas tave uz namo daug alyvu buvo, neiskirstos?
Jokių aš ten alyvų nematau.neskiriu aš tų medžių be lapų.nu, žydt pradės ,gal suprasiu.obelis tai mačiau.visos trys.😁
Jokių aš ten alyvų nematau.neskiriu aš tų medžių be lapų.nu, žydt pradės ,gal suprasiu.obelis tai mačiau.visos trys.😁
Iš kur žinai, kad obelys, jei be lapų? O gal ten kriaušės ar slyvos?
Pinotija, 06 Bal 2020 - 17:22, parašė: Iš kur žinai, kad obelys, jei be lapų? O gal ten kriaušės ar slyvos?Nuojauta sako.turi būt čia obelys😁
Daugiau tokiu dienu, kaip siandien, tai durnyne atgulsiu.Jau ikaliau 50 stipraus.
Intemora, ivesk sabo adresa i google maps ir pamatysi alyvas. Jei dar jos neiskirstos.
Jeigu turi galvoj tuos baltus žiedus,tai ten jau kaimynų.