Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tinginyyyyzmas :D

Atsakyti

Tinginyyyyzmas :D

Aš tai dyyyyrbu, ir nervijuos, nes lauke oras pasakiškas.

Atsakyti

Aš vis išlendu laukan.tai aplink namą apeinu,tai ant kelmo prisėdu,tai arbatos pageriu.Bet toks šaltas  vėjas užpučia.Su megztiniu dar nelabai pasedėsi.

Atsakyti

Darbini stresa dideli is pat ryto apturejau, dar dabar sirdis kazkokia jauciama. Buvau isejus iki pasto, durnas oras, ant saules baisiai karsta, islendi pro namo kampa, kaip duoda skersvejis, labai greit susirgt galima. 

Pasiemiau bliuske, tobulai tobula. 

Atsakyti

Aš vis išlendu laukan.tai aplink namą apeinu,tai ant kelmo prisėdu,tai arbatos pageriu.Bet toks šaltas  vėjas užpučia.Su megztiniu dar nelabai pasedėsi.

Užuovėjoj, kokioj nors terasoj ir degintis jau galima. Bet šiaip tai yra vėjukas atviroje erdvėje

Atsakyti

Pinotija, 06 Bal 2020 - 15:08, parašė: Užuovėjoj, kokioj nors terasoj ir degintis jau galima. Bet šiaip tai yra vėjukas atviroje erdvėje
Neturiu terasos.turiu tik kelmą ir metalinį sandėliuką.🤧
Atsakyti

Ten pas tave uz namo daug alyvu buvo, neiskirstos? 

Atsakyti

Jokių aš ten alyvų nematau.neskiriu aš tų medžių be lapų.nu, žydt pradės ,gal suprasiu.obelis tai mačiau.visos trys.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 balandžio 2020 - 16:03

Jokių aš ten alyvų nematau.neskiriu aš tų medžių be lapų.nu, žydt pradės ,gal suprasiu.obelis tai mačiau.visos trys.😁

Iš kur žinai, kad obelys, jei be lapų? O gal ten kriaušės ar slyvos?

Atsakyti

Pinotija, 06 Bal 2020 - 17:22, parašė: Iš kur žinai, kad obelys, jei be lapų? O gal ten kriaušės ar slyvos?
Nuojauta sako.turi būt čia obelys😁
Atsakyti

Daugiau tokiu dienu, kaip siandien, tai durnyne atgulsiu.Jau ikaliau 50 stipraus.

Intemora, ivesk sabo adresa i google maps ir pamatysi alyvas. Jei dar jos neiskirstos. 

Atsakyti

Jeigu turi galvoj tuos baltus žiedus,tai ten jau kaimynų.

Atsakyti