Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Seli, o kas taip gali nutikt dirbant nuotoliniu?

Atsakyti

Seli, o kas taip gali nutikt dirbant nuotoliniu?

Nesusikalbejimas, sistemu strigimas, visu apkaltinimas tuo, del ko nieks nekaltas ir pan. Normaliai dirbant tai nutinka retai. O dabar visi pikti, visi vieni ant kitu pyksta ir dergia. 

Atsakyti

*** Sėlija, 06 Bal 2020 - 23:32, parašė: Nesusikalbejimas, sistemu strigimas, visu apkaltinimas tuo, del ko nieks nekaltas ir pan. Normaliai dirbant tai nutinka retai. O dabar visi pikti, visi vieni ant kitu pyksta ir dergia.
Tikrai.vietoj viską išsiaiškini,arba tiesiog neatkreipi dėmesio.o čia- kiekviena blusa nagrinėjama.kas kur ne taip įrašė,parašė,kas jur prisijungė,kodėl kažko nesigirdi,visokių naujovių prigalvoja ir tt.susirinkimas ant susirinkimo.pašto dėžutė laiškų prigrūsta.savaitinės ataskaitos,tuoj dieninės bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 balandžio 2020 - 06:54

Visad maniau, kad faina dirbti iš namų, bet jau pradedu abejoti, pasiskaičius visų įspūdžius :D 

Kaip noriu prie jūros 🏖

Atsakyti

Aš irgi kur nors noriu.

darbas namie/iš namų užknisantis reikalas.

Net noriu keltis anksti ir eiti į darbą, kaip buvo anksčiau. O vakare būti pavargus. Viskas išsibalansavo.

Atsakyti

LavinaX, 07 Bal 2020 - 10:50, parašė: Visad maniau, kad faina dirbti iš namų, bet jau pradedu abejoti, pasiskaičius visų įspūdžius :D Kaip noriu prie jūros 🏖
Su šiuolaikinėm technologijom psichologiškai sunku,tu esi stebimas ir visur pasiekiamas.nes viskas koncentruota į išorinius ir matomus dalykus,o jie labai matomi,nes viskas praeina pro akylas akis.darbe taip nėra.
Atsakyti

Aš irgi kur nors noriu.

darbas namie/iš namų užknisantis reikalas.

Net noriu keltis anksti ir eiti į darbą, kaip buvo anksčiau. O vakare būti pavargus. Viskas išsibalansavo.

Jo. Kokia viena diena savaitej ir is namu but nieko. Bet viskas is namu yra sudas. 

Atsakyti

Bet siaip tai man nieko netruksta, nei krautuviu jokiu, as lygiai taip pat gyvenciau ir ne karantine, tik i darba eiciau. Nu ir jau buciau kirpykloj apsilankius, bo kasos nugara spaudzia :D​ 

Atsakyti

Trūksta laisvės.žinojimo,kad gali kažką daugiau nei sedėt namie.net jei ir sėdi.

Atsakyti

Ai, man dzin. Laisviausia jauciuosi savo namuose. 

Atsakyti

Man tai  nepatinka.Nu aš sėdžiu.Nepanikuoju,nestresuoju.kai nieks neknisa proto,geriu kavą,valgau,miegu,skaitau,vaikštau,žiūriu filmus,tvarkausi.bet visgi aš laukiu tos pabaigos, viso šito karantino pabaigimo.Nes aš žmogus,o ne triušis narve.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 balandžio 2020 - 14:11

Bet siaip tai man nieko netruksta, nei krautuviu jokiu, as lygiai taip pat gyvenciau ir ne karantine, tik i darba eiciau. Nu ir jau buciau kirpykloj apsilankius, bo kasos nugara spaudzia :D​ 

Kirpykloj tikrai būčiau apsilankius, pas kosmetologę tikrai, nagus pati tvarkau, gelinio nenaudoju, tai atpuola. Bet mėgstu nuvažiuot į Ikėją, į  panašias visokių daiktų, taip pat kosmetikos parduotuves. Prasieiti, pažiūrėti, kas naujo, žodžiu promenadas daryti.

Dar pas odontologą būčiau, nes dantį tuoj prarasiu.

plaukus pati kirpausi. Tiksliau, galus. Ir dažiau pati, nekokybiškai gavosi. 

Atsakyti