Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ar jūs jaučiat, kad iš jūsų tyčiojamasi, kai įvedami didesni apribojimai? Man asmeniškai atrodo, kad jų dar per mažai.

Atsakyti

Amadėja*, 14 Gru 2020 - 11:51, parašė: Negalės tikrai. Duodu 100proc.
Išsiaiškino.nebūk tokia tikra.
Atsakyti

Ir?

Atsakyti

Pinotija, 14 Gru 2020 - 12:09, parašė: Ir?

Ai.nwgalima negalima

Atsakyti

Amadeja, tai tau paaiskino, kadper karantina vaikas gali vazinet pirmyn atgal? 

Atsakyti

Ar jūs jaučiat, kad iš jūsų tyčiojamasi, kai įvedami didesni apribojimai? Man asmeniškai atrodo, kad jų dar per mažai.

As ne ploksciazeme, tai nematau jokiu patyciu. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 14, 12:34)
<p>Amadeja, tai tau paaiskino, kadper karantina vaikas gali vazinet pirmyn atgal? </p>

Selija, man kazkodel atrodo ,kad jie ten visi yra viena seima. Isplestine seima. Cia man teises tuzas taip isaiskino. Nes tevui tevystes teises neapribotos ir jis gali reikalaut sunaus nors ir kasdien ,iki naujo teismo isakymo. Kad teismu isakymai nustotu galiot ,turetu but prezidento dekretas .
Atsakyti

Galėjo viską uždaryt iki Naujų. Nžn..atostogų įmanes įpareigot leist ar ką daryt. Daug kas visvien tik pusiau dirba. O šias 2 dienas tūsai. Negaliu kaip pikta ant žmonių man. Išvadino švenčių griovėja :))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gruodžio 2020 - 12:49

Galės vest??

Nu sakiau gi.

O tai kaip pavasarį buvo???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gruodžio 2020 - 12:52

Amadeja, tai tau paaiskino, kadper karantina vaikas gali vazinet pirmyn atgal? 
Iki šiol privalėjo važinėt, o nuo trečiadienio aiškinsis dar. Niekad tokios situacijos nebuvo gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gruodžio 2020 - 12:52

Selija, man kazkodel atrodo ,kad jie ten visi yra viena seima. Isplestine seima. Cia man teises tuzas taip isaiskino. Nes tevui tevystes teises neapribotos ir jis gali reikalaut sunaus nors ir kasdien ,iki naujo teismo isakymo. Kad teismu isakymai nustotu galiot ,turetu but prezidento dekretas .

Nu jo, kazkas man ten nesuvokiamo...

Atsakyti

Tai vat dėl to ir nėra aišku. O gi šaukė visis, kad kaip aš galiu leist. 

Dabar gsusis, kad viena norms prieštarauja kitai. Turės išaiškint, kuri turi aukštesnę galią.

Atsakyti