Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O ko ten lindai? Nevedi vaiko savo ir tiek. Durnam neirodysi, kad ans durnas. 

Nu kaip ko, gi tarėmės dėl visko, dėl dovanų ir pan.

Atsakyti

Uzkniso miegamajam tupet uzsidarius, statybininkai virtuves niekaip nebaigia pajungt. 

Atsakyti

Nu gal pajungs...

Atsakyti

Uzkniso miegamajam tupet uzsidarius, statybininkai virtuves niekaip nebaigia pajungt. 

O ką jie buvo atjungę, kad turi pajungt?

Sėdėk sau ir skaityk. Man kažkur būti užsidarius tai nėr bėdos.. :)​ 

Atsakyti

Radiatorius turbūt.

Atsakyti

O ką jie buvo atjungę, kad turi pajungt?

Sėdėk sau ir skaityk. Man kažkur būti užsidarius tai nėr bėdos.. :)​ 

Siluma visam savaitgaliui.Radiatorius nupjove. Buvom like ant dvieju veikianciu tik. Tai sian sudejo radiatorius, bet nepajunge silumos. Ir vaiksto. Ateina, iseina. Per visus 9 aukstus gi jungia. Kai iseina, ant greicio i tulika lekiu :D​ 

Atsakyti

Iš esamos info panašu, kad vaikas važiuos pas tėti per šventes.

Atsakyti

Nu, baigta, aciu Die. Reiks tuos vamzdzius nusidazyt cinkuotus. Tai dazus teks intiku siustis... 

Atsakyti

Senukai atsiuntė laišką, kad šiand.ir ryt dirbs iki 23val.

Atsakyti

Gal ne visada aš tokia višta, o jūs tokios visažinės?

Iki dabar, jei būčiau neleidus, būčiau pasielgus neteisėtai ir pažeidus tiek vaiko, tiek jo tėvo teises.

Jei tu būtum he višta, seniai bent su advokatų pagalba būtum sutvarkius tą erelį. 

Ir nieko tau nenutiktų dėl to neteisėtai, absoliučiai nieko. Bet tau priimtina tikėt kvailais gąsdinimais. Tai tebūnie. Užjaučiu aš tave dėl būsimos vaiko paauglystės.

Atsakyti

Iš esamos info panašu, kad vaikas važiuos pas tėti per šventes.

Nu jo, gudruole tu tikra 🤣

Atsakyti

Nu, baigta, aciu Die. Reiks tuos vamzdzius nusidazyt cinkuotus. Tai dazus teks intiku siustis... 

Prie pašto eilės lauke gal 30 žmonių. Patariu arba kurjeriu arba pastomatu siust 

Atsakyti