Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taip, bet e viskas taip blogai.

Kodėl? Nes mūsų testavimo mąstai dideli. 

Tai realybėje gal ir ne pirmi. 

Kitas geras dalykas, kad sveikatos spsaugos sistema dar laikosi su ligonių kiekiais didesniais, negu Italijoje buvo. Tai vistik labai neblogą mes ją turim!

Atsakyti

Nors liuxemburgas geriau testuoja, o jį aplenkėm ;) Tiesa, pirmaujam pagal aktyvius susirgimus, ne bendrą skaičių. Net ne pagal aktyvius, o pagal savaitės skaičių naujų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 gruodžio 2020 - 12:54

Nors liuxemburgas geriau testuoja, o jį aplenkėm ;)

Tiesa, pirmaujam pagal aktyvius susirgimus, ne bendrą skaičių. 

Kaip smagu, nors kur pirmaujam. Ai, dar pagal savižudybių skaičių gal ne pirmi, bet link tos pusės. :B​ Sarkazmas...

Atsakyti

Sergančių skaičius tai viena, bet kaip žiauriai mirčių daugėja 😔

Atsakyti

Sergančių skaičius tai viena, bet kaip žiauriai mirčių daugėja 😔

Kitaip ir negali būt. Ir dar didės bent mėnesį

Atsakyti

Nes žmonės tiesiog konkrečiai durni ir tiek.

Ir, tikrai, yra n neatsakingesnių už mane.

Apskritai bent iš čia bendraujančių tai mano galva visos normalios. Būtų visi tokie, tai net nebūtų tos pandemijos. 

Atsakyti

Tai, kad yra protingesniu uz mane, nepadaro manes durna.

Ir, kad yra neatsakingesniu uz Amadeja, nepadaro jos atsakinga. Rado su kuo  pasilygint, su buduliais :D​ 

Atsakyti

Nes žmonės tiesiog konkrečiai durni ir tiek.

Ir, tikrai, yra n neatsakingesnių už mane.

Apskritai bent iš čia bendraujančių tai mano galva visos normalios. Būtų visi tokie, tai net nebūtų tos pandemijos. 

Is cia esanciu tai tu pati neatsakingiausia. Pirtys, pasimatymai, darzelis, niekur nedirbant, grozio salonai.. 

Atsakyti

Is cia esanciu tai tu pati neatsakingiausia. Pirtys, pasimatymai, darzelis, niekur nedirbant, grozio salonai.. 
Nu ta pirtis senokai buvo ir tai tik 1 kontaktas, o į daržus veda vaikus žmonės masiškai. Balius daro daržuose ir darbuose :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 gruodžio 2020 - 13:32

Nu ta pirtis senokai buvo ir tai tik 1 kontaktas, o į daržus veda vaikus žmonės masiškai. 
Kam dirbt reikia. Tu nesilygink prie tu, kam tai neisvengiama. Gal dar prie daktaru prisilyginsi, katrie kovido skyriuose dirba? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 gruodžio 2020 - 13:30

Seli, o gal kitos visko nepapasakojo?

Atsakyti

Seli, o gal kitos visko nepapasakojo?

Gal. Kalbu apie bendra vaizda is pasakojimu. Kuo simtaprocentinai tikiu, tai baile Pinot :D

Atsakyti