Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš buvau gyvūnų pardėj, nes mb niekada nenuperka, ko reikia. Pirmadienį buvau pas endokrinologą, visur buvo tuščia, kai anksčiau praeit būdavo neįmanoma. Šiandien buvau vaistinėj nusipirkti išrašytų vaistų.

Ir tai man per daug.

Produktus perka mb prieš uždarymą, vėlai vakare.

Darbe sėdžiu be žmonių, apsistačius įspėjančiais "plakatais".

Vienas kontaktas mane labai neramina, jis buvo būtinas ir neišvengiamas neseniai. Jei gausius kokį skambutį, tai nualpsiu.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 16, 13:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72752793" data-time="1608118935"><div><p>Oj tu rupke. biggrin.gif</p><p>Gal nebūčiau tokia, bet  turiu mb kaip baugintoją. Kadangi jis turi daug informacijos, tai kasdien man ką nors naujo praneša. Tarptautinio.</p><p></p><p>Va, šiandien mirė vienas pažįstamas vyriškis, net keista, atrodė, kad niekas jo negali palaužt.</p><p>Infarktas ir covidas. Arba atvirkščiai.</p><p>Sako, kad covidas sukelia širdies raumens uždegimą. unsure.gif</p></div></blockquote><p>Jo, mamos pazistamas irgi nuo kovido infarkta pasigavo, mire. Pirma su kovidu ligoninej atsidure, tada infarktas dabaige. </p>
Nu senos vyzos , ijungiam logika. Graziai prasau. Reiskia sumazeja kraujagysliu sieneliu elastingumas ir padideja pralaidumas. Reiktu ir kraujospudzio neignoruot .
Atsakyti

[url="https://images.app.goo.gl/zM15qc4BiRteXwrU6"]https://images.app.goo.gl/zM15qc4BiRteXwrU6[/url] Va. Patys geriausi dazai 
Aš apsiašaroju kol išpešioja. Niekaip sau negalėčiau. Ir kosmetologė sako, kad labai giliai plaukeliai.

Kaina 5 eurai 😃 Dažnai nesidažau, labai skauda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 gruodžio 2020 - 14:12

Kuo dažniau pesioji, tuo mažiau skauda. Pripranta oda ir nieko nebeskauda. Jau tikrai čia be kokia aukštoji matematika, kad nesugebėt 🤣

Atsakyti

Kuo dažniau pesioji, tuo mažiau skauda. Pripranta oda ir nieko nebeskauda. Jau tikrai čia be kokia aukštoji matematika, kad nesugebėt 🤣

Nu skirtingai būna. Man kosmetologės vis sako, kad turbūt labai skauda. Ir tikrai :) 

Atsakyti

Nu skirtingai būna. Man kosmetologės vis sako, kad turbūt labai skauda. Ir tikrai :)

Nes retai pesioji. Oda nepratus. 

Atsakyti

Nes retai pesioji. Oda nepratus. 

O tai dažniau pešiojant nebe taip giliai auga?

Atsakyti

Nesąmonė nemokėt susitvarkyti pačiai. Viską galiu pasidaryti pati, ir plaukus išmokau dažyti, ir antakius beigi blakstienas, susitvarkyti nagus ir ragus :) 

Ko nemoku pati, tai apsikirpti, bet galima kažkaip apsiskabyt su kažkieno pagalba, ypač jei ilgesni plaukai ir jų iškarpinėti nereikia. Tą ir esu dariusi per pirmą karantiną. Nepasakyčiau, kad labai gražiai išėjo, bet pakenčiamai.

Atsakyti

Sau pesiojant neskauda. O kai kitas tai skauda. 

Atsakyti

Jei skauda, pavedžiok ledo kubeliu, prieš pešiodama, ir mažiau skaudės.

Pff, nu ir bėdos pas tave..

Atsakyti

*** Sėlija, 16 Gru 2020 - 13:47, parašė: Ne esme kiek kartu. Esme KADA. Nebutum apsizenijus be kirpyklos? Mokykites namie antakius dazytis, parsisiunti dazus, peroksida, teptuka ir fsio. Ir grazi, ir sutaupysi belekiek. Aukliaut nereiks.

Aš tai iš via nusipirkau tokį flomasterį ir pasiryškinu šiek tiek.jau kai ta pandemija,tai patariu ,jei jau labai reikia ,geras daiktas.

Atsakyti

Mane tai Gaile uzvede, kai rase kazkada, kad blakstienas dazosi. Tai susipirkau ir pabandziau. Pirmakart gavosi antakiai nepakankamai. Supratau, kad reik uzdazyt placiau, nes i oda neisigeria. Antrasyk gavosi gerai. Ne sventieji  puodus lipdo. 

Atsakyti