Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 07 Bal 2020 - 20:25, parašė: O klausyk, kokios ten sukneles tuose lenku baliuose? :D
Kaip priklauso, su svarovskiais.neturiu nei lenkiškų antakių,nagų,blakstienų,nei garbanų nesuku,tai jau su suknėm negaliu pasišiukšlinti.😎
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 balandžio 2020 - 19:49

Blin, pernai pelargonijas ismeciau, buvau nusprendus siemet kokias idomesnes  nusipirkt. Ir pyst...

Beeer.. radau Fb Neringos gelynas. Tai bandysiu per ten uzsisakyt daigeliu. 

Aš tai nieko neišmečiau, mano trys pelargonijos ketina žydėt jau. Pralaikiau ant šalto lango   ir nenukirpau kaip pataria prieš žiemą. Dabar veši.  Bet tik trys, o šiaip įprastai kokius 7-8 vazonų vasarą turiu. Reikia pasidaugint, nelabai man prigyja..

Atsakyti

Kaip priklauso, su svarovskiais.neturiu nei lenkiškų antakių,nagų,blakstienų,nei garbanų nesuku,tai jau su suknėm negaliu pasišiukšlinti.😎

Bet tikros PL lenkės yra elegantiškos ir gražios, be jokių šitų atributų. Na, kiek mačiau. 

Atsakyti

Pinot, sumerk atzalas i vandeni, isleis saknis.

Atsakyti

Pinotija, 07 Bal 2020 - 21:10, parašė: Bet tikros PL lenkės yra elegantiškos ir gražios, be jokių šitų atributų. Na, kiek mačiau.
Aš apie Naujos Vilnios ir Nemenčinės ponias.😁
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 04 07, 14:15)
<p>Ai, man dzin. Laisviausia jauciuosi savo namuose. </p>

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinotija @ 2020 04 07, 19:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72642257" data-time="1586265482"><div><p>O kam tu tuos plaukis kirpaisi? koks skirtumas centimetru ilgesni ar trumpesni sėdint namie?</p></div></blockquote><p>Nuo gruodžio 19 nesikirpus, jau kasytes galima pinti buvo, žemiau raktikaulio. Mano plaukai nestiprūs, tai nėra ko nešioti nutįsusius 5 plaukus.</p><p>Aš ir namie sėdėdama palaikau tonusą. Jei sėdėsiu su chalatu, nesiprausus, nes ai, tipo, kur man eiti, tai degraduosiu. </p>

O kas tai yra tonuso palaikymas pagal Pinotija?
Atsakyti

drinks_cheers.gif
Papildyta:
O kas tai yra tonuso palaikymas pagal Pinotija?

Nu turbut kasdien pasidazo, apsirengia, kaip i miesta...

Atsakyti

Dažysite kiaušinius? Kažkaip galvoju, kad nesiimsim to, nematau tikslo, kai neplanuojam niekur važiuot, bus eilinis savaitgalis ir tiek.

Atsakyti

Visai visai eilinis? ir baltos mišrainės nebus?😳

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 balandžio 2020 - 21:32

Dažysite kiaušinius? Kažkaip galvoju, kad nesiimsim to, nematau tikslo, kai neplanuojam niekur važiuot, bus eilinis savaitgalis ir tiek.
Dazysim butinai!!! Galima ir namie gi svest. Tik nzn ka dar darysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 balandžio 2020 - 21:34

Visai visai eilinis? ir baltos mišrainės nebus?😳

Balta mišrainė tik per kalėdas būna 😁 

Ai man tai Velykos niekas nebuvo didelė šventė, ilgas savaitgalis ir tiek. Pabuvimas su šeima. Šiemet nebus net to. O tie kiaušiniai tik vaikystėj buvo įdomu. Dabar jokio tikslo nematau.

Atsakyti

LavinaX, 07 Bal 2020 - 22:35, parašė: Balta mišrainė tik per kalėdas būna 😁 Ai man tai Velykos niekas nebuvo didelė šventė, ilgas savaitgalis ir tiek. Pabuvimas su šeima. Šiemet nebus net to. O tie kiaušiniai tik vaikystėj buvo įdomu. Dabar jokio tikslo nematau.
Pas mus ir per velykas būna.nu viskas tas pats kaip per kalėdas, tik iš ryto.😁 Bet tėvų nebus,tai ką aš žinau.mama inicijuotoja visų šitų švenčių ir tradicijų.aš tai tingiu...bet drakoniukas gali susigalvot kiaušus dažyt,tai nebus kaip išsisukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 balandžio 2020 - 21:41