Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na, pareiškimas Vt, kad žmogus rėkia ir vaikas jo bijo jokio vaidmens nevaidina :)

Paklausė vaiko ar muša  pasakė, kad ne ir įrašė, kad vaikui saugu ir niekaip jokios bendravino tvarkos tai įtakoti negali :) vaiiko norai irgi.

Tas grafikas labai rimtas dalykas.

Rekimas yra smurtas.Parasytum  atitinkamom institucijom,kad po tokiu susitikimu vaikas kliedi naktimis,krupcioja,tikai atsirado,atmintis suprastejo ir tai butu tiesa.

Atsakyti

Nusišneki 

Gi buvom VT ir aiškiai pasiškino tada.

O pas jus bent yra teismo patvirtintas grafikas?

Sunkumai kyla mokslų metu gi ne per atostogas.

Taip yra patvirtintas. Jau 8 kokie m. Lb smulkus. Nieks jo nesilaiko. Nes kažkada buvo kelis kartus kai vaikas mažas buvo, kad jūs nenorėjo pas tėvą būt. Ir vat tada vt tokį išaiškinima surašė tėvui. Savo akim mačiau.

Daug jis kartu bandė mane skust, kokių 15 bylų yra vt is jo pusės ant manęs, ant mano mamos net, kai kartą per atostogas vaikas ten buvo. Niekada nieko nepese. Nes visada vaiko interesas yra aukščiau tėvu. 

Nu bet aš tokia, manęs nepastums exas. Ir aš jo niekada jokiu klausimu nepasigailėsiu 

Atsakyti

Amadeja taip niekad nepasielgs. Ji draugauja su exo zmona, jai gaila dvynuku, todel geriau prisitaikys. 

Atsakyti

Rekimas yra smurtas.Parasytum  atitinkamom institucijom,kad po tokiu susitikimu vaikas kliedi naktimis,krupcioja,tikai atsirado,atmintis suprastejo ir tai butu tiesa.

Užtenka po kozno apsilankymo parašyt vt tokio pobūdžio skundą dėl vaiko psichikos. Dar paprašyt skirt psichologą vaikui (kas šioj situacijoj būtų itin naudinga pačiam vaikui), ir apsisiktu aukštielninkas tas exas.

Nebent kažkas nedasakoma ir amadeja pati tose vt neturi gero įvaizdzio 

Atsakyti

Amadeja taip niekad nepasielgs. Ji draugauja su exo zmona, jai gaila dvynuku, todel geriau prisitaikys. 

Keista kad savo vaiko negaila 

Atsakyti

Gal nesiskundzia tas vaikas? Tik papasakoja apie sltos seimos konfliktus. 

Atsakyti

Čia ne aš sugalvojau. 

Nu nacių konslageriu darbuotojai irgi taip sakė 🤣

Atsakyti

Turbūt. Manau ji perdeda su tais rekimais. Netikiu kad vaikas taip mielai lėktu pas psichopata tėvą, kur stsugimas ir stresas. Verktu prašytų mamos neverst jo to daryt. 

Turbūt viskas toj šeimoj kaip pas visus - yra gero yra blogo. Ir vaikams pakankamai komfortiska 

Atsakyti

Jis nesiskundžia tikrai. Tiesiog papasakoja. Visada sako, kad ant jo niekada nerėkia, nes jis nepriešgyniauja tam tėvui niekada dėl nieko. Geri jų tie santykiai realiai

Atsakyti

Nušaut vaiką noriu. Radau, kad žaidžia per pamokas. Nesistebiu, kad nenusiunčia kažko. Pastabų keletas. Hrrrrr.

As ir siuntu del tu mokslu.

Atsakyti

As ir siuntu del tu mokslu.

Žiauriai gadina santykius tas nuotolinis. 

Atsakyti

Atidu, 16 Gru 2020 - 19:31, parašė: As ir siuntu del tu mokslu.
Aš tai ne..jos už mane atsakingesnės.užtat drakoniukas mano vaikas😁🤦‍♀️ Visai kitas tipažas.biški jau pradedu nerimaut.
Atsakyti