Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O kadangi pas mano ex reikalas čia mirtinas, tai važiuos tas vaikas  :rolleyes: 

O jei tai būtų vaiko, tavo, ar vyro gyvybės ir mirties klausimas, vistiek leistum? Exo interesai svarbiau būtų?

Atsakyti

Labas visoms ,atsiprašau už  isibrovima :B

Mini cv galėtum 😀, reik mums čia šviežio kraujo 

Atsakyti

vat tam Amadeja ir skirtu savo laika geriau,bet cia zaidimai kuriuos mielai zaidzia

Na, pareiškimas Vt, kad žmogus rėkia ir vaikas jo bijo jokio vaidmens nevaidina :)

Paklausė vaiko ar muša  pasakė, kad ne ir įrašė, kad vaikui saugu ir niekaip jokios bendravino tvarkos tai įtakoti negali :) vaiiko norai irgi.

Tas grafikas labai rimtas dalykas.

Atsakyti

O jei tai būtų vaiko, tavo, ar vyro gyvybės ir mirties klausimas, vistiek leistum? Exo interesai svarbiau būtų?

Šiuo klausimu tai tipo exo teisė ir pareiga ir vaiko interesų užtikrinimas patvirtintas teismo

Atsakyti

Mano miesto vt kažkada teisme raštu paliudijo, kad vaiko noras / nenoras yra aukščiau už grafiką. Ir tėvui aiškiai buvo pasakyta, kad jokio grafiko jos neprivers laikytis, jei vaikas pas jį eit nenorės. 

Vyniojiesi tu amadeja ir tiek. Nenorėtum, tai ir neleistum vaikui ten eit. Bet aš suprantu, kad pavargsti tu nuolat vaikus auklėt, nėra čia lengvas darbas tokioj situacijoj. Tikrai būtų tau lengviau ir visiems saugiai jei pas tėvą praleistų vaikas visą karantina

Atsakyti

Šiuo klausimu tai tipo exo teisė ir pareiga ir vaiko interesų užtikrinimas patvirtintas teismo

Tai rizikuotum reiškia? 

Jo teises ir pareigos galimai svarbesnės už jūsų gyvybės?

Atsakyti

Mano miesto vt kažkada teisme raštu paliudijo, kad vaiko noras / nenoras yra aukščiau už grafiką. Ir tėvui aiškiai buvo pasakyta, kad jokio grafiko jos neprivers laikytis, jei vaikas pas jį eit nenorės. 

Vyniojiesi tu amadeja ir tiek. Nenorėtum, tai ir neleistum vaikui ten eit. Bet aš suprantu, kad pavargsti tu nuolat vaikus auklėt, nėra čia lengvas darbas tokioj situacijoj. Tikrai būtų tau lengviau ir visiems saugiai jei pas tėvą praleistų vaikas visą karantina

Nusišneki 

Gi buvom VT ir aiškiai pasiškino tada.

O pas jus bent yra teismo patvirtintas grafikas?

Sunkumai kyla mokslų metu gi ne per atostogas.

Atsakyti

Na, pareiškimas Vt, kad žmogus rėkia ir vaikas jo bijo jokio vaidmens nevaidina :)

Paklausė vaiko ar muša  pasakė, kad ne ir įrašė, kad vaikui saugu ir niekaip jokios bendravino tvarkos tai įtakoti negali :) vaiiko norai irgi.

Tas grafikas labai rimtas dalykas.

Mini cv galėtum 😀, reik mums čia šviežio kraujo 

Moteris + 40 .Netoli Baltijos juros,nebeturinti mazameciu.Mylinti suniukus. :B 

Atsakyti

Tai rizikuotum reiškia? 

Jo teises ir pareigos galimai svarbesnės už jūsų gyvybės?

Čia ne aš sugalvojau. 

Atsakyti

Ai, palikim ta Amadeja su jos exu. Davai ainam Magdada pakamantinet :D

Pala, kaip ten buvo? Vyrai, meiluziai, vaiku skaicius, papu dydis, dantu stovis, kur gimus, kame bazuojasi :D​ 

Atsakyti

Išimtis būtu tik, jei sirgtų ar būtų saviizoliacijoj.

Atsakyti

Moteris + 40 .Netoli Baltijos juros,nebeturinti mazameciu.Mylinti suniukus. :B 

Tai gal tu esi aš?  :unsure:  :blink:​ 

Atsakyti