Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ai, palikim ta Amadeja su jos exu. Davai ainam Magdada pakamantinet :D

Pala, kaip ten buvo? Vyrai, meiluziai, vaiku skaicius, papu dydis, dantu stovis, kur gimus, kame bazuojasi :D​ 

ne,ne...as atsargi,po truputi tik pasakysiu :Dmeiluziu nera,esu tokia puritoniska tuo klausimu,vat dantys tai cirkoniniai :laugh:

Atsakyti

uojjjjj :lol:​ prasideda

Patikėk, aš jau nebuvau lengvas vaikas, bet čia man regis auga išvis prncesė ant žirnio  :B​ 

Atsakyti

ne,ne...as atsargi,po truputi tik pasakysiu :Dmeiluziu nera,esu tokia puritoniska tuo klausimu,vat dantys tai cirkoniniai :laugh:

oi oi oi, pagyruuuune :liezuvis: Tai muset papu visai neturi, kad bijai pasisakyt :laugh:​ 

Atsakyti

yra siokie tokie,ne lenta :Psveriu 68 kg,ant savo ugio 165 neatrodau  kaip gazele :unsure:

Atsakyti

Oi blin, mirsiu. Perskaiciau iki zodzio 68kg be skyrybos zenklu.. tipo, pasveri papus, tai 68 kg :blink:  :lol:​ 

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Kiek tų cirkoninių?

Ir kurioj vietoj? 

Privaloma atsakyti. Nagrinėjam viską. :)​ 

Atsakyti

oi oi oi, pagyruuuune :liezuvis: Tai muset papu visai neturi, kad bijai pasisakyt :laugh:​ 

Oi blin, mirsiu. Perskaiciau iki zodzio 68kg be skyrybos zenklu.. tipo, pasveri papus, tai 68 kg :blink:  :lol:​ 

Visai nieko taip butu,dar kokias anciuko lupas pridejus :nail:

Atsakyti

Kiek tų cirkoninių?

Ir kurioj vietoj? 

Privaloma atsakyti. Nagrinėjam viską. :)​ 

ale apie 10 ,bet juk ne jaunyste jau :D

Kaip tai kurioj vietoj? :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magdada: 16 gruodžio 2020 - 23:36

ale apie 10 ,bet juk ne jaunyste jau :D

Kaip tai kurioj vietoj? :unsure:

Kairėj burnos pusėj, dešinėj, apačioj, viršuje?

Atsakyti

Jezus, tai metu alga sukisai i zabtus... 

Atsakyti

Jezus, tai metu alga sukisai i zabtus... 

Kodėl? Man jau pradėjo, sumokėjau 260 už vieną, tiesa, danties kanalų pergydymas kainavo kokius 300+

danties paruošimas  dažnai brangesnis, nei tas dantis.

Žodž, nepakriošiusio automobilio kaina yra 10 dantų  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 16 gruodžio 2020 - 23:57