Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kairėj burnos pusėj, dešinėj, apačioj, viršuje?

viršuje,apačioj paestetino kur reikėjo

Jezus, tai metu alga sukisai i zabtus... 

ne,ne ,nereikejo tiek :D baikit apie tuos dantis, sunku apie save kalbet,pabegsiu paskui dar :D

Atsakyti

Kodėl? Man jau pradėjo, sumokėjau 260 už vieną, tiesa, danties kanalų pergydymas kainavo kokius 300+

Tas kanalu pergydimas tai nenormali kaina ir man reikejo

Atsakyti

Tas kanalu pergydimas tai nenormali kaina ir man reikejo

Tikra tiesa, nenormaliai daug. Bet kur dėtis, norisi, kad ilgiau laikytų  kokybiškesni.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 12 16, 20:37)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72753111" data-time="1608143558">*** Sėlija, 16 Gru 2020 - 20:32, parašė: Tai Drakoniukas ka, mokytis nenori? biggrin.gif Tuoj pareis samagono pritriubijus biggrin.gif​ ,</blockquote> nežinau ką su ją daryt,aš taip nepratus, laiko neturiu ir pamirštu ,per visokius rūpesčius,nuo vyro gauna galvon(oi,čia perkeltine prasme) ir toliau savo multikus žiūri arba slaimą minko. Nu apie samahoną dar nežinau.

samahoną/?kalbi huculiskai? Hohanka
Mona, jei nieks nesake , tai tu subordinacijoje auksciau uz savo vaika. Gali mane pridauzyt , bet nederetu is kvailumo prisiaugint problemu.
Atsakyti

- Kas tokio baisaus atsitiko?

- Nagas išlūžo 😔

attachicon.gif20201216_202158_copy_2124x2832.jpg

Oj vargšiukė... Sesės kojinę pasiskolino? 😄

Šiandien per LRT Labo ryto vienas iš žinių 7 val. Kalbėjo Dobravolska (lyg tokia tos naujosios ministrės pavardė) Tai sakė, kad išsiskyrę turi teisę bendrauti su vaikais. Ir tai net yra viena iš pateisinamų priežasčių keliavimo iš vienos savivaldybės į kitą.

Atsakyti

,vat dantys tai cirkoniniai :laugh:

Uj, gal pavydžiu  :bigsmile: 

Oi blin, mirsiu. Perskaiciau iki zodzio 68kg be skyrybos zenklu.. tipo, pasveri papus, tai 68 kg :blink:  :lol:​ 

:laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 12 17, 07:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LavinaX" data-cid="72753104" data-time="1608143191"><div><p>- Kas tokio baisaus atsitiko?</p><p>- Nagas išlūžo 😔</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=268969'>20201216_202158_copy_2124x2832.jpg</a></p></div></blockquote><p>Oj vargšiukė... Sesės kojinę pasiskolino? 😄</p><p></p><p></p><p>Šiandien per LRT Labo ryto vienas iš žinių 7 val. Kalbėjo Dobravolska (lyg tokia tos naujosios ministrės pavardė) Tai sakė, kad išsiskyrę turi teisę bendrauti su vaikais. Ir tai net yra viena iš pateisinamų priežasčių keliavimo iš vienos savivaldybės į kitą.</p>

Sakiau ,kad visos isplestines seimos yra seimos ir namu ukiai.
Atsakyti

Jus man paaiskinkit, kodel anksciau tas kanalu gydymas kainavo kapeikas, o dabar patapo sumtais euru? 

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Gru 2020 - 08:57, parašė: Jus man paaiskinkit, kodel anksciau tas kanalu gydymas kainavo kapeikas, o dabar patapo sumtais euru?
Dabar per mikroskopą.dabar mokosi tos specialybės😀.kai drakoniuką vedžiau irgi nesupratau ,juk čia kanalų gydymas,n kartų man darė už dyką arba už simboliškai.dabar jau bijau šitos frazės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 gruodžio 2020 - 09:05
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 17, 08:57)
<p>Jus man paaiskinkit, kodel anksciau tas kanalu gydymas kainavo kapeikas, o dabar patapo sumtais euru? </p>

Todel ,kad dabar kapitalizmas. Vel pamirsai?
Atsakyti

Todel ,kad dabar kapitalizmas. Vel pamirsai?

Gydziausi ir per kapitalizma, Nebuvo nei mikroskopu, nei tokiu pinigu.

O tai niekas nebegydo be mikroskopo? 

Atsakyti

Aš tai suprantu tą gydymą tokį brangų, nes dabar sugeba išimti jau užtaisyto nervų kanalo seną "cementą" (anksčiau, jei jau gydytam kažkas nutinka, tai viskas, tik rovimas). Tas kainą labai didelę padaro.

Ar brangu ir kai negydyto kanalus tvarko, šviežiai?

Ai, nu Intemoros mergaitei tvarkė gi šviežiai ir bilekiek kainavo.... nesuprantu tikrai....

Atsakyti