Užkrėtė auklėtoją virš 60m amžiaus, vaikų nemažai, bet nežinom kuo. Tiesiog iškrito tie vaikai ala virusiuku. Po savaitės vaikai grįžo, auklėtoja prastai pradėjo jaustis. Testas teigiamas. Auklytė saviizoliacijoj, tėvui blogai pasidarė. Nuveža į ligoninę - kovidas. Bet gerai jautėsi, paleido namo. Po savaitės kokios, mirė. Dar pirmadienį vaikščiojo, ypatingų požymių nebuvo...
O atsidūrė ligoninėj, nes jį ištiko kažkas panašaus į insultą, bet sakau, jį paleido, jis pats ir namo parėjo nuo mašinos. Laiptais užlipo, viska. O mirė, nes ištiko infarktas.
Nzn ar ten apie tą patį rašo, gali būt. Negaliu net skaityti, siaubas kažkoks. Vat taip is nieko žmogus darbe užsikrėte ir nebėra. O saugojosi preciziskai
apie tą patį, ta pati ligoninė, tas pats žmogus.
Aš va pagalvojau, jei medikų neišgelbėjama, tai jau paprastam žmogui...
Ko prieš kurų laiką ieškojo Tapinas fb? persirgusio covidu žmogaus su tam tikra kraujo grupe? ką jie iš to kraujo gamina, kad padeda. Pamiršau.
Tai tas kraujas turi kovido antikūnių, daktarai manė, kad gal tai padeda. Nežinau, ar jau patvirtintas 100% tas metodas.
tai ta insulta, infarkta kovidas ir isprovokavo.
Gi sakiau ,kad labai kerta tiems ,kam silpnos kraujagysliu sieneles. Mano kaimynas 30 mire. Gaile ,kalk degtines ,labai rekomenduoju. As kaliau nuo isgascio ,nors nebijau tokiu dalyku. Bet tai kai keli zmones labai arti gyvene mirsta ,vistiek kraupu.
O kodė būtent degtinės? O ką ji daro, tik atpalaiduoja, tai juk ir kitas alko gėrimas tą patį daro? Man įdomu tik.
Man kuo toliau, tuo baisiau.
Aš irgi taip manau. Tas insultas toks keistas buvo... jokių išorinių požymių, nieko, tik biški susikalbėt nėjo su juo. Padarė tyrimus, vaistų išrašė ir namo paleido. Pats į trečią aukštą užlipo....
Gaile, jau taip skaudžiai suskaičiau...
Visai baisu darosi. Nežinau kada kur bebuvau, tik pirmadienį darbe. Dabar gal sekmadienį nuvažiuosiu popierius pasikeist.
Per šventes ščyrai dviese sėdėsim. Ir sesuo taip pat, mamos, aišku, gaila, viena bus, ale ji viską supranta.
Geriu penktadieniais.arba Vorutą arba du_tris kokteilius su brendžiu ir granatų sultim.nu taip,kad pajaust savaitgalio dvasią.nes kas daugiau tokiu laiku belieka.