Tu neįsivaizduoji, iki ko prieinama, jei nepriimi. Skambina į švietimą, rašo skundus, direktorė aiškinasi. Ir va dabar, šiuo metu tai vyksta, kai yra rekomendacijos nevesti vaikų.Man sunku suvokti tokį tėvų elgesį... Nes yra buvę, kad vaikas ar prikimęs, ar sukosti, tai kaip tik paprašai stebėt įdėmiau ar viskas ok dienos bėgyje, skambini klausi, nes tiesiog auklėtojoms geriau pasimato per visą dieną.
Tėvai drąskosi, nori šventės ir baigta, tai viena mama, dirbanti ligoninėj su kovidiniais, protina kiek gali. Tiems vis tiek vienodai, reikia jiems šventės, reik jiems, kad vaikas gautų dovaną (nenori laukti). Nesuprantame niekaip, gal namuose šventės pas juos nebus, ar ką....
Sunku patikėti, kad tokie debilai egzistuoja.
Amadeja , ka pirkai skanaus?
Naminės vištos rinkinių sriubai, šiaip mėsos, rūkyto kumpio, šoninės, kažkokios kaimiškos dešros, sūrių, varškės, pieno, sviesto, raugintų kopūstų, duonos ir barankų vaikams
Vos parnešiau....
Tėvai drąskosi, nori šventės ir baigta, tai viena mama, dirbanti ligoninėj su kovidiniais, protina kiek gali. Tiems vis tiek vienodai, reikia jiems šventės, reik jiems, kad vaikas gautų dovaną (nenori laukti). Nesuprantame niekaip, gal namuose šventės pas juos nebus, ar ką....Aš pati protinau, tai užsipuolė viena mamytė kaip reikiant. Ir padarė šventę. Pripirko vaišių. Suvedė 2/3 vaikų. Foto, filmukai, visiems smagu.
Parašiau, kad nesistebiu su tokiu žmonių požiūriu, kad turim tokią baisia situaciją LT. O žmonės tai iš tos grupės amžiaus, kur kaip tik turėtų sąmoningiausi būt....
As irgi siandien vista viriau , sena turbut . Dar gavau kiaules galva antra, pirma kai isviriau ,generolas per diena suede. Jam pirmas kartas buvo
Buvo galvų, bet nepirkau. Karka neseniai buvo, tai kažkaip nesinorėjo.
Degtines as siaip negeriu ,brendziu irgi ,wiskis sako naudingas ,bet man nuo jo bloga. Bet degtines pora porciju man nuima stresa staigiai, o nuo megstamu vyneliu jauciu apsiverkciau. O nuo poros shotu 60 ml mazdaug ,as vel darbinga kumele. Taip jau yra su tuo spiritizmu.Bet be avariniu situaciju as degtines negeriu , todel man ir veikia terapiskai.
O skrandžio gleivinei kaip? Visada maniau, kad degtinė sukelia kažkokį sudirginimą skrandžiui.
Man būna negera vien kvapą pajutus, nebent yra tokių, kur neturi specifinio kvapo.
Dėl tėvų drąskymosi tai vienareikšmiškai pasiųsčiau visus negražia, netgi, forma.
Savo mamai sudariau kūčių beigi Kalėdų meniu, viską nuvešiu. Baltos mišrainės bus "zagatovkė", nes mes jos nenorim, tai mamai bus sudėta pjaustytos bulvės-morkos, agurkai, majonezas, žirniai atskirai. Kepta žuvis, silkė su dž baravykais, virtinukai su bulvėm. Da žaltiena Kalėdoms
Dar neseniai viriau tiesiog šoninės gabalą su tuo prieskonių mišiniu, po to morkų ir perlinių kruopų.
Mb.lb mėgsta tokį dalyką, o ir vaikai kažkiek valgo. Su kokiais raugintai agurkais lb.liux, nors didelės estetikos nėra tokio patiekalo ))
O skrandžio gleivinei kaip? Visada maniau, kad degtinė sukelia kažkokį sudirginimą skrandžiui. Man būna negera vien kvapą pajutus, nebent yra tokių, kur neturi specifinio kvapo.Žijok kaip tik gerai skrandžiui ta degtinė, o labai šaltos jos skonio nesijaučia, kvapo irgi, jei tyčia neuostysi.
Tai cia geriau , tik kai pirmi du mire. Paskiau jau pripratau. As geriu tik kaip vaistus ir dvi uncijas. Barska melyna, generolas tokia geria. Dar geriu tik is saldiklio.
Ir cia ne nuo viruso ar komplikaciju. Cia nuo siaubo.
Tai supratau. Bet kai sako, jog degtinė yra sveikiau, nei kiti alko gėrimai, tai ar tiesa? Ar čia koks nuo rusų laikų likęs posakis?