Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nežinau nežinau kiek čia dar pratemsim,kažkaip reik kad ir kūčioms užsipirkt vienu ypu.drakoniukas tai graužia bulką su uogiene,aš knisuosi po kamerą ,o tos dvi ieško "skanukų"😁kaip katės ,o ir tikros katės jau žiūri tiesiai  į sąžinę.nėr "skanukų"🙈

Intemora, aš nelabai žinau jūsų ūkio ir jo valdymo metodus, bet manau, kad turint vaikų, jiems reikia formuot teisingą įprotį, pvz. maitinimosi. 

Aš, augindama vaiką, visad gaminau. Visad būdavo paruošto maisto ir jam buvo uždrausta ėst šūdmaistį. Šaldymo kamerą buvo galima paliest, kai nieko kito nėra valgyt. 

Aš nežinau, ar tu gamini, bet toks vaizdas, kad ne, pagal suvalgomų nenaudingų produktų kiekį. 

Atsakyti

O su kisa vorobjaninovu uzsisakyt galima?
Be abejaus. Viską galima.

A nesumaišei ko? Benderis kur?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 18 gruodžio 2020 - 13:48

Teisingai. Reik neatsilikt ir aš sakau. Mano mama nemoka naudotis kompiuteriu, negali mokesčių mokėt ar apsipirkt internetu. Aš sakiau, kad žūt būt neatsiliksiu, nes nenoriu likt priklausoma.

Kokios programos, jei ne paslaptis? 

dabar Photo pos.

Atsakyti
O tai ka visokie horeca deliveriai beveikia, kai restoranai uzdaryti? Gi atveztu optom visko.
Atsakyti

O tai ka visokie horeca deliveriai beveikia, kai restoranai uzdaryti? Gi atveztu optom visko.

Man tai jų netrūksta kažkaip. Dar ir pagamint moku, ir visai nebjauriai...

Išsiėmiau chinese prieskonius. Ten 5 ingredientai, gal reik bandyt kokius meduolius, nes ant mėsos tai jie fuiveu...

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Gru 2020 - 13:46, parašė: Intemora, aš nelabai žinau jūsų ūkio ir jo valdymo metodus, bet manau, kad turint vaikų, jiems reikia formuot teisingą įprotį, pvz. maitinimosi. Aš, augindama vaiką, visad gaminau. Visad būdavo paruošto maisto ir jam buvo uždrausta ėst šūdmaistį. Šaldymo kamerą buvo galima paliest, kai nieko kito nėra valgyt. Aš nežinau, ar tu gamini, bet toks vaizdas, kad ne, pagal suvalgomų nenaudingų produktų kiekį.
Tu savęs žiūrėk gerai,o mano vaikai nori skanukų😁😁😁😁
Atsakyti

Jo,gera mintis.penktadienio proga ką nors užsisakyt gal.reik pasitart su chebra.dar mačiau kažko geriamo bare yra.nu gal ir neblogas vakaras nusimato😁

Atsakyti

Tu savęs žiūrėk gerai,o mano vaikai nori skanukų😁😁😁😁

Tai aš savęs ir žiūriu, tik tu neverk, kad nežinai ką nupirkt valgyt savo išlepintoms fėjoms. Beje, mergaitės labai gerai prisimena namų maisto kultūrą ir tą jos nusineš į savo būsimas šeimas.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Gru 2020 - 14:06, parašė: Tai aš savęs ir žiūriu, tik tu neverk, kad nežinai ką nupirkt valgyt savo išlepintoms fėjoms. Beje, mergaitės labai gerai prisimena namų maisto kultūrą ir tą jos nusineš į savo būsimas šeimas.
Aš neverkiu,šiaip šneku,kad būtų apie ką šnekėt.o koks tau skirtumas ką jos nusineš,kaip norės taip ir gyvens,gal gi negaus anytos maisto fėjos.😁 Jau tikrai turiu didesnių problemų,nei rūpintis būsimos šeimos maisto kultūra 😁 Nirs vegetarei patinka gamint,nežinau iš kur tai,tai ,bet matyt  susikirs savo kultūrą.

Ir apakritai mergaitės mergaitės,tegul berniukai rūpinasi,jei kas netinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 gruodžio 2020 - 14:36

Mane tai viskas biškį užkniso 😃

Atsakyti

Aš neverkiu,šiaip šneku,kad būtų apie ką šnekėt.o koks tau skirtumas ką jos nusineš,kaip norės taip ir gyvens,gal gi negaus anytos maisto fėjos.😁 Jau tikrai turiu didesnių problemų,nei rūpintis būsimos šeimos maisto kultūra 😁 Nirs vegetarei patinka gamint,nežinau iš kur tai,tai ,bet matyt  susikirs savo kultūrą.

Ir apakritai mergaitės mergaitės,tegul berniukai rūpinasi,jei kas netinka.

Tūpas požiūris. Vadinasi, jei ne vyras, tu net savim pasirūpint nemokėtum ir dukras taip auklėji.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Gru 2020 - 14:41, parašė: Tūpas požiūris. Vadinasi, jei ne vyras, tu net savim pasirūpint nemokėtum ir dukras taip auklėji.
Aha ir todėl mano vyras dulkina meilužę,ten skaniai gamina.

Atsakyti