Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Atvirksciai , infantiliu motinu vaikai greit ir gerai ismoksta savim pasirupint.
Bet kazkur is auklejimo tiesu dingo priesakas - rodyti pavyzdi.
Atsakyti

Aha ir todėl mano vyras dulkina meilužę,ten skaniai gamina.

Va būtent!

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Gru 2020 - 14:44, parašė: Va būtent!
Chi xhi.gal dar ką sužinojai?😁
Atsakyti

Nusidaziau plauku saknis, o jus cia jau kapojates. Ko nemoka, ismoks. O gal vyras gamins. Jokio privalomumo moket gamint nera. 

Atsakyti

Atvirksciai , infantiliu motinu vaikai greit ir gerai ismoksta savim pasirupint.
Bet kazkur is auklejimo tiesu dingo priesakas - rodyti pavyzdi.

Kokį pavyzdį? Intemora mane nuvylė n-tą kartą, jai pofig šeimos šventės, gaminimai, dukrų paruošimas...Stebiuosi tokia mokytoja. Ačiū dievui, ji nemokė mano vaiko.

Be vyro ji nulis. Tik man keista, kad yra tokių vyrų, katrie terliojasi su visišku nieku.

Atsakyti

Chi xhi.gal dar ką sužinojai?😁

Sėdėk kaime už diedo nugaros ir melsk, kad ant kojinių pinigų išskirtų.

Atsakyti

Kokia tu man madam juokinga ,keista nežinau net kaip įvardint.kaip pradedi auklėt,nu man gi ne 15.aš gi vaikus jau tuoj užauginsiu.susirask kokią asocialę ir auklėk,kodėl mane😁

Tai nors naudos būtų apčiuopiamos,gal kotletą kokį išmokintum iškept😁

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Gru 2020 - 14:50, parašė: Sėdėk kaime už diedo nugaros ir melsk, kad ant kojinių pinigų išskirtų.
Niwko nesupratau,tu su manim kalbi ar su kokia išlaikytine ?😁

Aš tokiam pačiam kaime sėdžiu kaip.ir tu.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 gruodžio 2020 - 14:53

Kokia tu man madam juokinga ,keista nežinau net kaip įvardint.kaip pradedi auklėt,nu man gi ne 15.aš gi vaikus jau tuoj užauginsiu.susirask kokią asocialę ir auklėk,kodėl mane😁

Tai nors naudos būtų apčiuopiamos,gal kotletą kokį išmokintum iškept😁

Intemora, pradedam nuo to, kad aš parašiau apie valgio gamybą didelėj šeimoj. Lyg mandagiai. Po to iš tamstos pusės prasidėjo įžeidinėjimai.

Valgyt pamokyt gamint visad galiu.

Ne asocialė tu, savaime aišku. Taip, kad gal jau nesipykstam ir nesižodžiuojam. :)​ 

Atsakyti

Taip, kad gal jau nesipykstam ir nesižodžiuojam. :)​ 

Oi, jau  Madam, koks įprastas reikalas  :D​ 

Atsakyti

Intemora su savo dukrom turi gražų ryšį. Garantuot niekas negali, bet manau jis nenutrūks ir kai jos užaugs, išsikraustys. Nes yra ryšys. Yra ne tik mama, bet ir draugė. Ir vaikai mato ir supranta, kad juos myli ir jais rūpinasi. 

Taip, gal ji nemėgsta gamint valgyt ir valgo jie ne taip sveikai, kaip galėtų. Bet čia tik vienas dalykas iš daugelio. 

Galima Intemorai tik baltai pavydėt tokios gražios šeimos. Atrodo daug kas ir pavydi, tik, deja, labai jau negražiai.

Atsakyti

Supranti,madam aš jau labai didelė mergaitė

Manęs auklėt nereikia.aš neverkiu,mes turim ką valgyt,kai.neturėsim.tai nusipirksim,kalbu tam ,kad.būtų kalbėta r tavo pamokymai truputį erzina.

Mes turim savo įpročius,valgom mą mėgstam,perkam ką mėgstam,viską ką mes darom yra legalu ,aš nieko nevagiu,kokaino neperku ,alkoholiu vaikų negirdau,o mėgti kruasus tai nenusikaltumas.jie parsuodami legaliai ir nieks už tai per galvą netranko.

Atsakyti