A vo ir katins prasibudo
A kur tavo vakarykštis katins?
Mano jau užvakarykštį katiną įsiūliau kaimynei su dviem jau didelėm mergaitėm. Jau supratau, kad su
šita šaika, katinų nelabai galėsiu turėt. Nebent pačiai visą laiką namie sėdėt ir žiūrėt, kad kas ko nesuėstų. Nepiktybiniai tie mano krokodiliukai, ale katins jiems labai skaniai žiūrėjosi. Tai visą naktį ant rankų ir pralaikiau.
Be to, nebenoriu jokių katinų tualetų namie, taip, kad pasidžiaugiau ir apsieisiu.
Kaip tu ji ant ranku laikei per nakti, gi visi trys sunys lovoj miega..
Nei langu, nei uzuolaidu, kol nepabaigs balkonu tvarkyt.
Man tai kitas klausimas pasistojo... Tas katinukas nabagas lauke surastas, ane? Neaisku, kur gimes , auges ir gyvenes? Lovoje per nakti su juo miegoti nieko tokio? Na as suprantu nuosavi suskiepyti ismaudyti ir priziureti augintiniai, o sitas taigi gal ne toks? Ar jau su veterinoriuas pazyma jis atejo? Madam, tu drasi moteris.
Ai, suskaiciau dar karta, tai nemiegojai tu su juo, kaip supratau. Busiu neteisingai supratusi. Soriukas.
Kaip tu ji ant ranku laikei per nakti, gi visi trys sunys lovoj miega..
Išėjau į kitą kambarį.
Savaite, nenešiau aš jo prie savo šunų. Atskirai laikėm. Kaimynė mano vis paverkdavo, kad gal kokio kačiuko norėtų, ji savo praeitų metų gal kokį vasarį palaidojo, tai ir įprūdijau šį, nes, nežinau, ką būčiau ir bedarius su juo. Negaliu turėt katino ir nesiruošiu. Bet kaip kieme atrandi, tai turbūt net ir pikčiausias žmogus neišmestų. Dar gal būčiau savo mamai vežus, bet pas ją santykiai su gyvūnais, panašiai kaip pas mane su ateiviais.
Isejai miegot ant sopkes del katinuko?

Isejai miegot ant sopkes del katinuko?
Oj Madam Madam...laki tavo fantazija
Nusišneki. Nuėjau į darbo kambarį, kur ir šiaip kartais pamiegu. Ir ką? Ne dėl katinuko,o dėl nenoro leist prie šunų. Galvok, tamsta, kaip jau nori.
Nusišneki. Nuėjau į darbo kambarį, kur ir šiaip kartais pamiegu. Ir ką? Ne dėl katinuko,o dėl nenoro leist prie šunų. Galvok, tamsta, kaip jau nori.
tu gal nepastebi, bet cia visos taip galvoja Net nezinau..juoktis ar jau uzjaust tave reikia
Madam, tu ir taip idomi asmenybe..nereik kurt pasaku, kad pasirodytum idomesne