Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kuri dalis? 1/3 ar 2/5. ?

as ne buhaltere..neskaiciuosiu tiksliai... :) Esi protinga, padaryk apklausa, pasiskaiciuok tikslu skaiciuka, jei yra poreikis :)

Atsakyti

Intemora, ta atklydusi katina gausi kastruot, bo dings pavasari. 

Atsakyti

Aha,tu teisi.vis galvoju ,kada čia pūslėm išbers.tfu tfu tfu.

Pūslėm tai tavęs neišbers ir gal covido neatneš, na bet nelabai higieniška,  ką tu gali žinoti? Katinai juk neturi specialios teritorijos, jie eina ten, kur nori. Zarazų klausimu tai nebūčiau tokia rami.

Bet tu esi tu. :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 20 Gru 2020 - 12:24, parašė: Intemora, ta atklydusi katina gausi kastruot, bo  dings pavasari.
Padaryta.

Nors mano kažkokia dalis tam priešinosi,negalėjau į tai žiūrėt,tai išsiunčiau kitus.senai jau ,prieš gerą mėnesį.

Atsakyti

Pinotija, 20 Gru 2020 - 12:27, parašė: Pūslėm tai tavęs neišbers ir gal covido neatneš, na bet nelabai higieniška, ką tu gali žinoti? Katinai juk neturi specialios teritorijos, jie eina ten, kur nori. Zarazų klausimu tai nebūčiau tokia rami. Bet tu esi tu. :D
Nu taip,nei aš juos dabar namie uždarysiu,nei bėgsiu nuo jų.jau kaip bus, taip bus.
Atsakyti

as ne buhaltere..neskaiciuosiu tiksliai... :) Esi protinga, padaryk apklausa, pasiskaiciuok tikslu skaiciuka, jei yra poreikis :)

Na, nėra man tokio poreikio.

O Madam melų ar fantazijų aš nesureikšminu. Galbūt tai ne tas dalykas, dėl kurio verta "užsisėst" kaskart.

Kad impulsyviai parašo, tai taip. Paskui atsiprašinėja. Bet kažkaip man nepiktybiškai iš jos pusės.

Atsakyti

Padaryta.

Nors mano kažkokia dalis tam priešinosi,negalėjau į tai žiūrėt,tai išsiunčiau kitus.senai jau ,prieš gerą mėnesį.

Katinui tai baikos, cekst, riesutukus nukirpo ir tiek. Katytem tai rimtesnis reikalas. 

Atsakyti

Padaryta.

Rimtai?

Tai gerai. O kuri dalis tavo priešinosi? :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 20 Gru 2020 - 12:30, parašė: Na, nėra man tokio poreikio. O Madam melų ar fantazijų aš nesureikšminu. Galbūt tai ne tas dalykas, dėl kurio verta "užsisėst" kaskart. Kad impulsyviai parašo, tai taip. Paskui atsiprašinėja. Bet kažkaip man nepiktybiškai iš jos pusės.
Tikrai nepiktybiškai?hmm... Nu tau gal ne. Bet jau man ,kad parašo .jau kad gavau už kruasanus,tai už heroiną daugiau negaučiau.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 gruodžio 2020 - 12:48

Bet tai ot apsiverte katinais Intemora :D​ 

Atsakyti

Na, nėra man tokio poreikio.

O Madam melų ar fantazijų aš nesureikšminu. Galbūt tai ne tas dalykas, dėl kurio verta "užsisėst" kaskart.

Kad impulsyviai parašo, tai taip. Paskui atsiprašinėja. Bet kažkaip man nepiktybiškai iš jos pusės.

jei cia man taikai..gal tik antra karta ta pasakiau... Iki uzsisedimo tolokai :)

Atsakyti

Pinotija, 20 Gru 2020 - 12:32, parašė: Rimtai? Tai gerai. O kuri dalis tavo priešinosi? :D
Nu atimt džiuagsmą ,vyriškumą,natūralumą,nepatirs mano ponas Šnarpčius tikro katiniško gyvenimo.😁
Atsakyti