Kuri dalis? 1/3 ar 2/5. ?
as ne buhaltere..neskaiciuosiu tiksliai... Esi protinga, padaryk apklausa, pasiskaiciuok tikslu skaiciuka, jei yra poreikis
Aha,tu teisi.vis galvoju ,kada čia pūslėm išbers.tfu tfu tfu.
Pūslėm tai tavęs neišbers ir gal covido neatneš, na bet nelabai higieniška, ką tu gali žinoti? Katinai juk neturi specialios teritorijos, jie eina ten, kur nori. Zarazų klausimu tai nebūčiau tokia rami.
Bet tu esi tu.
Pinotija, 20 Gru 2020 - 12:27, parašė: Pūslėm tai tavęs neišbers ir gal covido neatneš, na bet nelabai higieniška, ką tu gali žinoti? Katinai juk neturi specialios teritorijos, jie eina ten, kur nori. Zarazų klausimu tai nebūčiau tokia rami. Bet tu esi tu.Nu taip,nei aš juos dabar namie uždarysiu,nei bėgsiu nuo jų.jau kaip bus, taip bus.
as ne buhaltere..neskaiciuosiu tiksliai...
Esi protinga, padaryk apklausa, pasiskaiciuok tikslu skaiciuka, jei yra poreikis
Na, nėra man tokio poreikio.
O Madam melų ar fantazijų aš nesureikšminu. Galbūt tai ne tas dalykas, dėl kurio verta "užsisėst" kaskart.
Kad impulsyviai parašo, tai taip. Paskui atsiprašinėja. Bet kažkaip man nepiktybiškai iš jos pusės.
Pinotija, 20 Gru 2020 - 12:30, parašė: Na, nėra man tokio poreikio. O Madam melų ar fantazijų aš nesureikšminu. Galbūt tai ne tas dalykas, dėl kurio verta "užsisėst" kaskart. Kad impulsyviai parašo, tai taip. Paskui atsiprašinėja. Bet kažkaip man nepiktybiškai iš jos pusės.Tikrai nepiktybiškai?hmm... Nu tau gal ne. Bet jau man ,kad parašo .jau kad gavau už kruasanus,tai už heroiną daugiau negaučiau.😁
Na, nėra man tokio poreikio.
O Madam melų ar fantazijų aš nesureikšminu. Galbūt tai ne tas dalykas, dėl kurio verta "užsisėst" kaskart.
Kad impulsyviai parašo, tai taip. Paskui atsiprašinėja. Bet kažkaip man nepiktybiškai iš jos pusės.
jei cia man taikai..gal tik antra karta ta pasakiau... Iki uzsisedimo tolokai