Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jau ta balta mišrainė, atrodo 8 pasaulio stebuklas. Nusibodo.

Nedraugausiu su niekuo, kas vaikšto be kaukės ir kiša snapą  kalbėtis, ir su tomis, kurios  neišaugo iš mišrainės. :)  :P

Ir aš ją tik dukart valgau metuose. O šiemet ir per Kalėdas negavau, nes pas mama švenčiau . Tai tikrai pasiilgau. Nesiruošiu iš jos išaugti, iš skaniu dalykų neišaugama.

Atsakyti

Bet tai kas blogo toj mišrainėj :D aš pvz jos ir valgau tik per Kalėdas ir dar gal per Velykas, jei būna. Tai nieko gi blogo du kart metuose suvalgyt kažko  :rolleyes:

Visokius naujus atradimus virtuvėj galima daryti kitu metu  :essen:

O ką tu, Pinot, gaminsi Velykų stalui?

Kažkada tai buvo tikrai skanu, kai nieko nebuvo. Bet taip ir likom toj pačioj vietoj. Bet porą kartų per metus tai galima, nieko nesmerkiu. Va, tik Intemora galėtų kibirais valgyti. Na, yra tokių dalykų kiekvienam, nuo kurių širdis atsigauna. :) 

Velykoms apsipirkti taip kaip įpratus, neturiu šiais metais galimybių, nes bijau, o  MB irgi nesimakaluos pardėse, kad apsipirktų.

Tikslingai maus, pirks kokią žąsį ar antį, kumpio, ingridientų žalioms salotos, gal tipo graikiškoms. Paštetas, užtepėlės, kiaušiniai. Tiesiog pietūs. 

Nebus perkrautas stalas, nevargsiu. Juolab, esu apsikrovus "darbiniu" darbu, kuriam neegzistuoja išeiginės.

Kuo greičiau įvykdysiu, tuo greičiau pinigų gausiu.

Velykos bus kitokios. Kaip ir viskas šiais metais.

Atsakyti

*** Sėlija, 09 Bal 2020 - 14:27, parašė: Kur uzuosi, jei ji pasikavojus nuolat. Maniske tai nuo manes nesitraukia, lipdukas konkretus.
Katės taio smirdzioncai nebezda..😁
Atsakyti

Tai kai dauguma švęs namuose tik savoj šeimoj, tai ką ten labai priruoši, nebus kam ir valgyt 🙄 

Aš turiu pilną apsaugą galima sakyt, skinius, kaukę, pirštines, tai į parduotuvę kažkaip nėra baisu eit. Nors vis pagalvoju, kad galiu laisvai tą virusą ant prekių parsinešt namo. 

Atsakyti

Man tai atrodo,kad nenusisaugosi čia.aišku,aš stengiuosi.net respiratorių turiu ir kaukių tų .bet jau kažkaip ,jei jau tas virusas toks lipnus,tai kur čia prisiiūrėsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 balandžio 2020 - 16:54

Tai kai dauguma švęs namuose tik savoj šeimoj, tai ką ten labai priruoši, nebus kam ir valgyt 🙄 

Aš turiu pilną apsaugą galima sakyt, skinius, kaukę, pirštines, tai į parduotuvę kažkaip nėra baisu eit. Nors vis pagalvoju, kad galiu laisvai tą virusą ant prekių parsinešt namo. 

Mes einam su visa atributika. Dvise neinam   Parsineštas prekes palaikom neiškrovę garaže, lauke arba plaunam pakuotes su ūk. muilu ir vandeniu, jei tinkamos tam. Viršutinius drabužius paliekam lauke vėdintis ant kėdžių, batus - kuriam laikui lauke . Žodžiu, žiūrim atsakingai, pagal galimybes. O šiaip tai stengiamės kuo mažiau vaikščiot, su sąrašu, arba į vaistinę.  

Atsakyti

https://vakarinepala...-koronavirusui/

Atsakyti

Pinotija, 09 Bal 2020 - 17:57, parašė: Mes einam su visa atributika. Dvise neinam Parsineštas prekes palaikom neiškrovę garaže, lauke arba plaunam pakuotes su ūk. muilu ir vandeniu, jei tinkamos tam. Viršutinius drabužius paliekam lauke vėdintis ant kėdžių, batus - kuriam laikui lauke . Žodžiu, žiūrim atsakingai, pagal galimybes. O šiaip tai stengiamės kuo mažiau vaikščiot, su sąrašu, arba į vaistinę.
Oi,jau pakuočiu tai neplaunu.nei su muilu,nei be muilo.
Atsakyti

Mes einam su visa atributika. Dvise neinam   Parsineštas prekes palaikom neiškrovę garaže, lauke arba plaunam pakuotes su ūk. muilu ir vandeniu, jei tinkamos tam. Viršutinius drabužius paliekam lauke vėdintis ant kėdžių, batus - kuriam laikui lauke . Žodžiu, žiūrim atsakingai, pagal galimybes. O šiaip tai stengiamės kuo mažiau vaikščiot, su sąrašu, arba į vaistinę.  

Oho, na jūs labai jau rimtai. Bute gyvenant sunkiau su tais rūbais, batais. 

O sūnus atvažiuos šventėms, ar dviese su vyru būsit? 

Atsakyti

Už tai smagiai vaizduotėje dėliojasi 😅

Atsakyti

O sūnus atvažiuos šventėms, ar dviese su vyru būsit? 

Sūnus pas mus jau  kelias savaites, jam geriau taip nuotoliniu dirbti. Savo darbą išsiunčia.  Dar ir tėvas po eilinės  ligos gyvena. Mūsų daug, visi 4.  Aš jau atpratus, kartais siutas ima. :)​ 

Atsakyti

Oi,jau pakuočiu tai neplaunu.nei su muilu,nei be muilo.

Na, tu tai nieko nedarai, ko jau čia stebėtis.  :)​ 

Atsakyti