Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

nu jau pakuociu ir as nevalineju. Ispakuoju ir ismetu. Jau iki tiek tai toa smerties nebijau.  :D​ 

Atsakyti

nu jau pakuociu ir as nevalineju. Ispakuoju ir ismetu. Jau iki tiek tai toa smerties nebijau.  :D​ 

Na ne viską gi parsinešęs gali išpakuoti, kai kas lieka pakuotėse. 

Atsakyti

Kefyrą vienu mauku susipili į gerklę, o pakuotę išmeti?  :)​ 

Atsakyti

Kefyrą vienu mauku susipili į gerklę, o pakuotę išmeti?  :)​ 

Nei kefyro, nei pieno neperkam.

Nevalinėju jokiu pakuočių.

Atsakyti

Nu kaip nedarau.darau.daug ką .pvz.baltą mišrainę🤣

Bet jau pakuočių tikrai nevalinėju.nesąmonė kažkokia

Ir negirdėjau,kad kas šitaip darytų.o aš bendrauju su daugybe žmonių..

Tai čia man paros neužtektų .

Atsakyti

*** Sėlija, 09 Bal 2020 - 21:02, parašė: Nei kefyro, nei pieno neperkam. Nevalinėju jokiu pakuočių.
Tai koks skirtumas ar pieno pakelį ar jogurto.kažką vistiek perki pakuotėse.
Atsakyti

Nei kefyro, nei pieno neperkam.

Nevalinėju jokiu pakuočių.

Ne esmė man tavo pirkimo įpročiai. Tik tiek, kad kai kurios pakuotės neišsimeta, o tuoj pat sudėt į šaldytuvo lentynas nėra saugu. 

Atsakyti

Nu kaip nedarau.darau.daug ką .pvz.baltą mišrainę🤣

Bet jau pakuočių tikrai nevalinėju.nesąmonė kažkokia

Ir negirdėjau,kad kas šitaip darytų.o aš bendrauju su daugybe žmonių..

Tai čia man paros neužtektų .

Ir tie  žmonės tau savo buities įpročius pasakoja smulkiai? Ar kad nepasakoja, tai ir nežinai?

Paros tau neužtenka ir ant kelmo pasėdėt. :)​ 

Atsakyti

dabar turiu kila saldainiu. tai juos visus reūk nudezinfekuot po viena? :D  Sito absurdo tai tikrai nedarysiu.

Atsakyti

dabar turiu kila saldainiu. tai juos visus reūk nudezinfekuot po viena? :D  Sito absurdo tai tikrai nedarysiu.

Jeigu yra noras elgtis saugiai, visuomet galima nusipirkti supakuotų saldainių, parsinešus išberti į vazą, o pakuotę išmesti. Jeigu noro nėra - tai tiesiog rizikuoji.

Galima taip kiekvieną apsisaugojimo veiksmą numenkinti. Kam tos pirštinės gi grįžti ir rankas nusiplauni, kodėl tos kaukės nuo rytdienos privalomos, gi galima tiesiog atstumo laikytis ir taip toliau... 

Atsakyti

Jeigu yra noras elgtis saugiai, visuomet galima nusipirkti supakuotų saldainių, parsinešus išberti į vazą, o pakuotę išmesti. Jeigu noro nėra - tai tiesiog rizikuoji.

Galima taip kiekvieną apsisaugojimo veiksmą numenkinti. Kam tos pirštinės gi grįžti ir rankas nusiplauni, kodėl tos kaukės nuo rytdienos privalomos, gi galima tiesiog atstumo laikytis ir taip toliau... 

Neverta įrodinėt.

Nes Sėlijai kad tik prieštaraut... Toks jau žmogus.

Atsakyti

Pinotija, 09 Bal 2020 - 21:35, parašė: Ir tie žmonės tau savo buities įpročius pasakoja smulkiai? Ar kad nepasakoja, tai ir nežinai? Paros tau neužtenka ir ant kelmo pasėdėt. :)
Žinoma.aš visą dieną kalbu( taigi dabar visi tik ir šneka apie  tą virusą ir kas kaip daro)ir labai daug dirbu. Akys baigia išvarvėt.mano darbo diena dabar prasideda 7 ir baigaisi 11.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 balandžio 2020 - 21:47