Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 20 Gru 2020 - 19:45, parašė: Mano panacėja - Olfen pleistras. Visą savaitę gyvenau su persuktu kaklu, miegoti sunkiai sekėsi, kol susiradau tą didelį gelinį pleistrą, nežinau, kokia jo sudėtis, griečiausiai diklofenakas. Bet diklo ampulės neveikė, skausmas nuolatinis, jau norėjau įtvaro kokio ieškoti, kol pusantros paros nepabuvau su tuo pleistru.
O man nepadėjo.kai susuko.petį prieš pora metų,tai tik diclakas nuėmė skauską, nes rankos pakelt negalėjau.
Atsakyti

Mano panacėja - Olfen pleistras. Visą savaitę gyvenau su persuktu kaklu, miegoti sunkiai sekėsi, kol susiradau tą didelį gelinį pleistrą, nežinau, kokia jo sudėtis, griečiausiai diklofenakas. Bet diklo ampulės neveikė, skausmas nuolatinis, jau norėjau įtvaro kokio ieškoti, kol pusantros paros nepabuvau su tuo pleistru.  

Nusišnekėjau- 16 val.

Man nugarai tai pipirinis pleistras visai neblogai. Bet dabar jo neturiu ir kažkaip riešui nežinau, gal tepalas koks geriau.

Atsakyti

Kad neturiu aš jo kaip fiksuot, net binto elastinio dabar neturiu. Įtrinsiu nakciai ir kažkuo aprišiu.

Aprisk kokia skarele tuomet tvirtai

Atsakyti

Man nugarai tai pipirinis pleistras visai neblogai. Bet dabar jo neturiu ir kažkaip riešui nežinau, gal tepalas koks geriau.

Kaitinantis pleistrai yra gėris. Jei turi tokio tipo tepalą, irgi lb tiks 

Atsakyti

Klysti. Augalinių efektas kaitinantis dėl to lb gretas. Diclac geriami ir leidžiami lb padeda, tepalas jų prastas tikrai 

turėsim omeny  :4u:​ 

Atsakyti

Kažkokia teta guli knyga skaito. Ne aš 🤣

Atsakyti

O man nepadėjo.kai susuko.petį prieš pora metų,tai tik diclakas nuėmė skauską, nes rankos pakelt negalėjau.

tai olfenas turbūt yra diklakas, tik kai užklijuoji, jis kaip tepalas, tik ilgo veikimo.

Ir liko jis man būtent po peties gydymo, tik jis man ir padėjo.

Atsakyti

Kažkokia teta guli knyga skaito. Ne aš 🤣

skelbima skaityk. Kas per medziagos? 

Atsakyti

skelbima skaityk. Kas per medziagos? 

Skaičiau. Nežinau kas čia 

Atsakyti

Skaitinėju apie tą naują viruso atmainą ir net kūnas pašiurpo, kažkaip visai nepanašu, kad gyvenimas greit grįš į vėžes.

Atsakyti

Kaip suprantu čia tas pats viruso stamas kur Danijos audinių fermose atsirado?

Nu tai parves mūsų emigrantai tikrai 

Atsakyti

Kaip suprantu čia tas pats viruso stamas kur Danijos audinių fermose atsirado?

Nu tai parves mūsų emigrantai tikrai 

Gal ryt priims sprendimą nebeįsileisti, bet jau šiai dienai grįžusių 3500. 

Atsakyti