Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gal ryt priims sprendimą nebeįsileisti, bet jau šiai dienai grįžusių 3500. 

tai jau prieme...

Atsakyti

tai jau prieme...

Čia tik komisija priėmė, dar turi vyriausybė svarstyt. Bent aš taip išskaičiau.

Atsakyti

Gal ryt priims sprendimą nebeįsileisti, bet jau šiai dienai grįžusių 3500. 

Tai ir jau yra grįžusiu, ir dar visokių išlygų padarys. Netikiu aš gebėjimu taikyt karantina Lt, bardakas bus kaip visada 

Atsakyti

O kiek bus per Latviją ir Lenkija parskrendanciu. Su auto grįžta masiškai. Nesugsudys. Skiepyti reik greičiau pradėt 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 20, 21:03)
<p>O kiek bus per Latviją ir Lenkija parskrendanciu. Su auto grįžta masiškai. Nesugsudys. Skiepyti reik greičiau pradėt </p>

Lenkija jau atsauke skrydzius, Latvija ryt ta ketina padaryt.
Atsakyti

O jus man galit paaiskyt, ko jie cia per karantina verziasi? Tevus, senelius uzkrest? 

Atsakyti

O jus man galit paaiskyt, ko jie cia per karantina verziasi? Tevus, senelius uzkrest? 

Taip

To paties ko ir iš Vilniaus į Balbieriški veržiasi 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 20, 21:06)
<p>O jus man galit paaiskyt, ko jie cia per karantina verziasi? Tevus, senelius uzkrest? </p>

greiciau save uzsikrest..gi pas mus atveju daugiau smile.gif
Atsakyti

Pasaulis vis dar mane stebina.pasirodo.😁

Gi pasakė,kad tikrins,kad stabdys,o jie vistiek važiuoja,bando,tikisi,kad prasmuks.kurios vietos nesupranta.

Atsakyti

Perskindol, 123, histalgan, deep relief, tigro tepalas, arklio tepalas. Daug gerų. 

Alklio balzamas labai geras, bet jis nesuveikia kaip dickac labsi ūmiu atveju

Atsakyti

Mano panacėja - Olfen pleistras. Visą savaitę gyvenau su persuktu kaklu, miegoti sunkiai sekėsi, kol susiradau tą didelį gelinį pleistrą, nežinau, kokia jo sudėtis, griečiausiai diklofenakas. Bet diklo ampulės neveikė, skausmas nuolatinis, jau norėjau įtvaro kokio ieškoti, kol pusantros paros nepabuvau su tuo pleistru.  

Nusišnekėjau- 16 val.

Tik su jais mb gali dirbt kai susuka

Atsakyti

Kristij, nu nenutarė nuo kada dar. Ups.nuo 4 ryto iki 31d.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 gruodžio 2020 - 21:22