Tai jus mano postu neskaitot ir net nesigilinat ar as meluoju? Gi sakiau , fitoncidai is pusyno ir siaip kazkoks judejimas ,na cia truputi sukompromaizino tos degancios padangos ta geri ,bet taio yra tas kas reikalinga plauciu ir kraujagysliu sieneliu elastingumui ir atsparumui proliferacijai.
Gilinuosi, bet kad kartais nesuprantu.
Dėl fitoncidų, sutinku, judėjimo-irgi, dėl padangų, tai tas dalykas mūsų nepalietė, ten, kur mes gyvenam.
O tai nemigai likviduoti ko man reikia konkrečiai šiai dienai / nakčiai? Nuo ko pradėt? Nes kol aš tą elastingumą atgausiu, tai ..
Paskui reikia bent kazkiek laiko uzsikelti pulsa, kazka intensyviau paveikt.
Bet tai bobos, as gi nezinau jusu esamu kondiciju ,is jusu postu tik .
Zodziu cia galit ir uzsilenkt .
Kasdien lauke sportuot iki pulsas pakils ir isprakaituosi ,galima trumpai ,pasedint ,galima kazka kasti ,skaldyt malkas , kopti i kalna greitai.
Toks jausmas kad reikia zmones atstatyt i fektory settings.
Tas pulso padaznejimas reikalingas ,kad kraujyje prasidetu degimas ,ar kaip cia pavadint. Beje kudikiams isvarginimas irgi tinka ,mona.
Taigi , tu kokius naudoji antihistaminus?
Kasdien lauke sportuot iki pulsas pakils ir isprakaituosi ,galima trumpai ,pasedint ,galima kazka kasti ,skaldyt malkas , kopti i kalna greitai.
Tas pulso padaznejimas reikalingas ,kad kraujyje prasidetu degimas ,ar kaip cia pavadint. Beje kudikiams isvarginimas irgi tinka ,mona.
Labai aprašyti dalykai savijautą gerina. Labai ženkliai.
Taigi , tu kokius naudoji antihistaminus?
Budesonidum, nuo astmos, kortikosteroidai ten.
Ventolino nevartoju, man nebūna tokių priepuolių. Eiga lengvesnė.
Dar kartais nuo alerginės slogos Dymista, sezono metu, bet retai, nežinau, kokia ten veiklioji medž.
Sportuot aš nesportuoju, bet judu namų ūkyje visais klausimais. Dar pavaikščioju truputį atstumus, bet šiuo metu nepakankamai, pati žinau.
Ai, namie turiu treniruoklį, važiuoklis toks su pedalais stovint, ne dviratis.
Bet nekenčiu jo žiauriai.
Dargi gal nenumirtum ir nuo dimedrolio ,ta as labai vertinu. Nera jis toks toxiskas ,kaip buvo ispustas reikalas.
Pakeitus antihistamina , galima nusaut du zuikius. Ir antihhistaminas ir migdomasis.
Man ir toks jausmas kad net neuzmigau sianakt.Tarsi budejimo rezime prasnaudziau.
Montelukast man rodos imanomi.Mano vaikis mazystej juos vartojo.
kazkaip nesitiki, kad visuose lt kampuose saturacijos problemos.
Jokio tv ir sofos. Amziais neuzmigciau. Tai as dabar keliskart laiptais i 8 auksta varineju, turetu kaip tik ta saturacija geret.
Miegojau puikiai.kaip pastebėjot,4 ryto nieko neparašiau.