Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man ir toks jausmas kad net neuzmigau sianakt.Tarsi budejimo rezime prasnaudziau.

Montelukast man rodos imanomi.Mano vaikis mazystej juos vartojo.

Dabar Monkasta. Įtariu tas pats

Atsakyti

Dabar Monkasta. Įtariu tas pats

Yra įvairių tų natrio montelukasto preparatų. Mazius kažkada gėrė, bet jį žiauriai dirgino, nervai visad buvo ant ribos, piktas piktas ištisai. Ir pastebėjau kad daug kam taip. Vaikų sanatorijoj astmatika mažiuką atpažinsi iš piktumo 🤣. Ten lyg ir į tu vaistų sudėti aspartamas ieidavo, tai pagal mane jis ir dirgina 

Va įdomu ką Pinot daktare pasakytu dėl vartojimo suaugusiems. Maniškė tai nieko nežinojo kai klausiau kažkada 🤣

Atsakyti

Rašo 2-5m vaiikams. Tai suaugusiems nelabai. Aš jaučiu tiesiog gal neveiks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 gruodžio 2020 - 20:04

Rašo 2-5m vaiikams. Tai suaugusiems nelabai

Gal yra įvairių dozių, ne vien vaikišku

Atsakyti

Tai va, is diedo darbo 40 zmoniu, dirbanciu ne namuose, tik pas viena rado 17 antikunu. To vieno sirgo zmona, matyt, ir jis tyliai persirgo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 gruodžio 2020 - 20:07

Tai va, is diedo darbo 40 zmoniu, dirbanciu ne namuose, tik pas viena rado 17 antikunu. To vieno sirgo zmona, matyt, ir jis tyliai persirgo.

17 tai čia gi tas pats kas nieko 

Atsakyti

17 tai čia gi tas pats kas nieko 

Bet tai rodo, kad tas vienintelis žmogus iš visų yra persirgęs. Bent taip suprantu.

Atsakyti

https://lm.facebook....3LvDtn5pn3sp-kC

Atsakyti

Pirkit butą ,gausit kruasanų prenumeratą.😋

Atsakyti

Nieko nenutuokiu dėl tų vaistų, aš juos vartoju tik nuo praeitų metų rudens. prieš tai būdavo dusulio priepuoliai, juos nutraukti reikėdavo kitų įkvepiamų. Dabar nebūna nieko panašaus.

Pas savo daktarą (vyras jis, ir abai simpatiškas) turiu pasirodyti pavasarį, tai paklausiu.

Šiandien važiavau nekenčiamu treniruokliu 10 min. Kaip pradžiai.

Bet po to užmigau kokiai valandai, tiesiog nusmigau. Dabar man bus vėl naktis...

Atsakyti

Nusipirkau robotukaaaaa :yahoo:​ 

Atsakyti

Tai matyt, besimptomis. bet tai neužkrėtė nieko darbe? Ar buvo sirgusių ten?

Atsakyti