Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

:blink:

O tai ne nuotolinis mokymas dar kažkur?  :blink:

Gal darzelio paruosiamoji? 

Atsakyti

Gal darzelio paruosiamoji? 

Ne, antrokas.

Atsakyti

Ne, antrokas.

Nu jo

Atsakyti

Dar turiu koala ir ryklį tokio tipo 🤣

Suvaikejau ryškiai 

Atsakyti

attachicon.gif15E436CC-F19A-4D05-8B2F-9D2A45CF3303.jpeg

Dar turiu koala ir ryklį tokio tipo 🤣

Suvaikejau ryškiai 

Kas per knyga? Apie Frida? 

Atsakyti

Tikrai bardakas su darželiais. Mūsiškio dirikė auklėtojoms pranešė, kad jai covid. Realuai visos sako kontaktų turėję, o ryt visos eina dirbt. 

Pasaka. Neturi to būt

Atsakyti

Ne, antrokas.

Tai nuo 14d.atostogos jiems gi.

Atsakyti

Tai nuo 14d.atostogos jiems gi.

Aš tik sakau, ką man sakė mb, o jam sakė brolis. Tai negaliu atsakyt nieko dėl tų atostogų.

Atsakyti

Tikrai bardakas su darželiais. Mūsiškio dirikė auklėtojoms pranešė, kad jai covid. Realuai visos sako kontaktų turėję, o ryt visos eina dirbt. 

Pasaka. Neturi to būt

Jos visos turetu saviizoliuotis, atskaiciavus nuo paskutines kontakto su dirike dienos. 

Atsakyti

Jos visos turetu saviizoliuotis, atskaiciavus nuo paskutines kontakto su dirike dienos. 

Turėtų, bet pačios jos tipo negali neit į darbą. 

NU ŽOOOOODŽIU. Čia neoficiali dar info.

Atsakyti

Nu va, arteja, arteja ta zaraza. Tai apie kokias seimos sventes galima galvot? Senelius saugot reik. Tu, Pinot, irgi neleisk sunaus prie tevuko, sodink kitam stalo gale. 

Žinok, man dėl šito net nereikia sukti galvos. Sūnus jau kurį laiką gyvena su mumis, dar truputį gydosi, bet dirba nuotoliniu 100 proc. Jo darbas gali būti dirbamas ir šiaip nuotoliniu.

Atsakyti

Žinok, man dėl šito net nereikia sukti galvos. Sūnus jau kurį laiką gyvena su mumis, dar truputį gydosi, bet dirba nuotoliniu 100 proc. Jo darbas gali būti dirbamas ir šiaip nuotoliniu.

Aaaa, maniau, kad ne pas jus. Kaip jam su sveikata? Kaip su ta pana? 

Atsakyti