Sėlija, parodyk savo laikrodį. man įdomu, nes neseniai gavau dovanų vieną, neveikė, nesusichronizavo su telefonu, tai mb supyko ir nupirko naują laikrodį su nauju telefonu. Bet kai pirko laikrodį, tai salone jam pasakė, nu tik nesakykit, kad norit su kraujo spaudimo matuokliu, su tokiu "pfff". Tai man įstrigo, nors man svarbiausia tai kiti parametrai. Kokiu būdu tavo laikrodis išmatuoja spaudimą? Ar tiesiog paspaudus funkciją? bet be riešo suspaudimo ar įmanoma spaudimo išmatavimas?
Su šv.Kalėdom
[URL=https://www.part.lt/perziura/738f3325d9bd7ca1e47be142cfe3ba35383.jpg][/URL]
Aš tai gavau tris termosus 😅 iš mamos maistui, nes prašiau. O mb arbatai nupirko bendrai mums ir dar man termo puodelį. Tai jau apsirūpinus parai galiu į mišką važiuot 🤭😁
Sėlija, parodyk savo laikrodį. man įdomu, nes neseniai gavau dovanų vieną, neveikė, nesusichronizavo su telefonu, tai mb supyko ir nupirko naują laikrodį su nauju telefonu. Bet kai pirko laikrodį, tai salone jam pasakė, nu tik nesakykit, kad norit su kraujo spaudimo matuokliu, su tokiu "pfff". Tai man įstrigo, nors man svarbiausia tai kiti parametrai. Kokiu būdu tavo laikrodis išmatuoja spaudimą? Ar tiesiog paspaudus funkciją? bet be riešo suspaudimo ar įmanoma spaudimo išmatavimas?
Tai turi buti apyranke apspausta.
Tikiu, kad ne itin tiksliai matuoja, bet apytiksliai tai, manau, matuoja. Jau nerodys zemo, jei bus aukstas.
Termosai ir termosiniai kazkada temos istakose turejo labai prasta slove
Su kuo tai susiję?
Termosai ir termosiniai kazkada temos istakose turejo labai prasta slove
Nu va... 😁
Aš tai gavau tris termosus 😅 iš mamos maistui, nes prašiau. O mb arbatai nupirko bendrai mums ir dar man termo puodelį. Tai jau apsirūpinus parai galiu į mišką važiuot 🤭😁
Man tai nuolat reikia šitų dalykų. Būčiau patenkinta tokia dovana.
O as turiu du, vienas nuliovas, ir niekur nenaudojam...
O as turiu du, vienas nuliovas, ir niekur nenaudojam...
Aš naudoju, reikia palikti tėvui šilto maisto, arbatos, kai nebūnam namie. Į sodybą vežamės, į sodą, mb į medžiokles, yra daug panaudojimo, bet turiu tik kokius 2 vidutinės kokybės.