Mes sedim alkani po pusryciu, dar tebekepa kepa kalakutas, vis lakstom laistyti jo. dar pusvaladis kepimo mazdaug.
As po egle radau toki zaisliuka, bais ilgai kraunasi, na, pries miega bandysiu.
savaitė, 25 Gru 2020 - 15:59, parašė: Mes sedim alkani po pusryciu, dar tebekepa kepa kalakutas, vis lakstom laistyti jo. dar pusvaladis kepimo mazdaug. As po egle radau toki zaisliuka, bais ilgai kraunasi, na, pries miega bandysiu.
Kas čia? Gal koks veido masažuoklis?
Daznai skanu man kavinese, restoranuose, bet tikrai ne visada, man ir savo gamintas maistas ne visada skanus, buna, kad pykteliu, jog darbo daug , o rezultatas nestebuklas.
vyras visad ramina, kad baik tu, o man skanu. Matyt, zino, nepaguodes , nepagyres, negaus esti. O as priekabi ir sau ir kitiems.
O aš tai nuėjau 5 km, be kompanijos, viena. Būčiau nuėjus daugiau, bet mano maršruto maždaug antroj pusėj visiškai išmaltas kelio ruožas, kažkas ieškojo slapto išvažiavimo ir užklimpo, turbūt nežinojo, kad gale yra blokai. Tai nenorėjau eiti tokiu keliu ir grįžau į priešingą pusę. O ten 4 policijos mašinos kiekviena žiedo kryptim. Negalvojau, kad iki tiek rimtai jie saugo.
Sėlija, ar tavo vaikas nesiruošia kažkur slapta su draugais susitikti?
Nu tai ne kava neskani, o tu tokios tiesiog nemėgsti.
Nu tai MAN neskani, nu.
O aš tai nuėjau 5 km, be kompanijos, viena. Būčiau nuėjus daugiau, bet mano maršruto maždaug antroj pusėj visiškai išmaltas kelio ruožas, kažkas ieškojo slapto išvažiavimo ir užklimpo, turbūt nežinojo, kad gale yra blokai. Tai nenorėjau eiti tokiu keliu ir grįžau į priešingą pusę. O ten 4 policijos mašinos kiekviena žiedo kryptim. Negalvojau, kad iki tiek rimtai jie saugo.
Sėlija, ar tavo vaikas nesiruošia kažkur slapta su draugais susitikti?
Isvaziavo pas pana, jau Kaune. Issiveze viena anti zalia, sumacavota. Bus 4-se.Jis su pana ir panos sesuo su draugu. Jie gi nuolat keturiese buna.
prikirtom to kalakuto, as su vynelio taure, mano vyriokai drinktelejo kazkokio gal viskio, vienzo - brudo, pagal mane, nuejo vyriskai kalbetis i balkona.
O įdomus. Parašyk atsiliepimus
Atsiliepimai bus nebent po 2 menesiu kasdieninio naudojimo, taip raso instrukcijoje. kad tik netingeciau, o ir stebuklu nesitikiu. Zaisliukas, pati issirinkau.