Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As neseniai tik savo anti ikepiau. Apelsinine. Nudobsiu Pinotą, jei tu apelsinu nesijaus :devil:​ 

:D 

Pas mane net silkės su apelsinais.

Jei nesigavo, tai pati kalta, reikia apelsinmedžiagės dauuug...

Atsakyti

:D

Pas mane net silkės su apelsinais.

Jei nesigavo, tai pati kalta, reikia apelsinmedžiagės dauuug...

Jos daug, net perdaug. Tu cia nesiteisink. 

Atsakyti

Jos daug, net perdaug. Tu cia nesiteisink. 

Tai ragauk ir nuspręsk. :D​ 

Atsakyti

Pas mane irgi antis, tik obuoliuose šįkart. 

Atsakyti

Dar pusvalandis ir trauksiu.

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/5c808549bc1da5312eed5b4a9a6d55ff524.jpg]5c808549bc1da5312eed5b4a9a6d55ff524.jpg[/URL]

 

 

Marinuota su kelių apelsinų sultimis. Nesijaučia labai, bet man taip skaniausia :) Gavos minkštutėlė, nes ilgai kepta ant 100 su trupučiu ir ant galo tik atidengus ant 200 trumpai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 gruodžio 2020 - 19:23

Kaip velai valgot. Musu seniausiai suvalgyta.

Atsakyti

Kaip velai valgot. Musu seniausiai suvalgyta.

Mūsų irgi, bet neseniai. Buvom name dieną po pyrago su kava, tada simboliniai pietūs (balta mišrainė su luežuviu), o antis vakarienei :)

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20201225_185219.jpgDar pusvalandis ir trauksiu.

O kas tas popierius ar kas ten?  Aš tai naudoju kepimo indą aukštesniais kraštais. Ir sulčių daug, kad apsisemtų.

Atsakyti

Itiesiu kepimo popieriu. 2 val. ant 160,dabar trumpam ventiliatoriu ijungiau ir trauksiu. 

Atsakyti

Zo, skanu, minksta, viskas ok. Nu bet apelsinu nejauciau. Manau, tas pats ir su obuoliu sulciu butu, ne? 

Atsakyti

Zo, skanu, minksta, viskas ok. Nu bet apelsinu nejauciau. Manau, tas pats ir su obuoliu sulciu butu, ne? 

Turi truputį jaustis, turbūt tavo kepimo popierius sugėrė. :D​ 

Atsakyti